To je to što me zanima!

Ružne scene s Drosine! Navijači Istre bacili petardu blizu Banića

Golman Gorice se požalio sucu, držao se za uho i polijevao ga vodom. Baniću se nekoliko minuta ukazivala pomoć. Odmah je u pomoć priskočio Domagoj Prnjak, fizioterapeut velikogoričkog kluba
Vidi originalni članak

Ružnim scenama na Aldo Drosini otvoreno je 16. kolo HNL-a (Istra 1961 - Gorica)! Naime, golman Gorice Ivan Banić u 4. minuti susreta ostao je ležati na travnjaku nakon što su 'demoni', pripadnici navijačke skupine pulskog kluba, bacili petardu u njegovu neposrednu blizinu.

Golman Gorice se požalio sucu, držao se za uho i polijevao ga vodom, a odmah je u pomoć priskočio Domagoj Prnjak, fizioterapeut velikogoričkog kluba.

Prekid je trajao četiri minute, a utakmica je nastavljena. Srećom po Banića, bez ikakvih posljedica. Istru, kao organizatora utakmice, sigurno čeka "čestitka" HNS-a.

Video incidenta možete pogledati OVDJE.

Inače, Istra je slavila golom Bakrara u 91. minuti, a Puljani su se tom pobjedom učvrstili na šestom mjestu HNL-a s 20 bodova. Varaždin ima samo dva više, a Slaven četiri. Gorica je, s druge strane, ostala zakopana na dnu tablice sa samo sedam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • MatijaKezele 05.11.2022.

    Jedan lik a ne cijela grupa

  • a e 46_842 05.11.2022.

    Ovo je sramota ! Tribalo je prikinit utakmicu i registrirati 3:0 za Goricu.

  • DonChuan 04.11.2022.

    Ma gdje bi to ovi iz Istre, pa oni su kulturni, nisu kao ostatak RH. Istranima navodno ni drekec ne dismr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare