To je to što me zanima!

'S 16 godina jedan prijatelj mi je bio u zatvoru, a drugi - mrtav'

'Čuo sam vijest i mislio da je lažna kao i mnogo puta ranije. Tad sam pitao suprugu je li istina da joj je otac umro, a kad mi je to potvrdila, slomio sam se', prisjetio se Sergio Agüero (34)
Vidi originalni članak

Kad sam posljednji put bio u svom kvartu u Buenos Airesu sa 16 godina, pitao sam se gdje su moji prijatelji i iznenadio se. Jedan je bio u zatvoru, drugi - mrtav, a trećeg je tražila policija. S nekim prijateljima iz djetinjstva sam i dalje u kontaktu, iako je prošlo 20 godina od tih događaja, rekao je u velikom intervjuu za El Pais Sergio Agüero (34) koji se prisjetio događaja iz života koji su ga obilježili.

NIJE MU LAKO Nesretni Agüero: Došao igrati s kumom Messijem, na kraju se teško ozlijedio, a Leo je otišao

Iako je stigao kao veliko pojačanje u redove Barcelone kako bi zaigrao s kumom Lionelom Messijem (34), nije dočekao ni utakmice na kojoj će zaigrati u istom klupskom dresu, a ni debi u 'blaugrani'. Kumovala je tome ozljeda, ali i odlazak spomenutog Messija zbog čijeg je ugovora 'Kun' bio na čekanju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, na teren će izaći ubrzo, a prije toga izašao je u javnost s nekim detaljima života koji su mu se posebno urezali u sjećanje. Jedan od njih je i smrt njegova tasta, Diega Armanda Maradone

- Igrao sam taj dan utakmicu Lige prvaka i kad sam čuo vijest, mislio sam da je lažna kao i mnogo puta ranije. Tad sam pitao suprugu je li istina da joj je otac umro, a kad mi je to potvrdila, slomio sam se. Bilo mi je teško, kako mi je loše moglo biti? - rekao je za El Pais.

RAZOČARAO SE Agüero došao na trening Barce i ostao zatečen: Ovdje nije bilo nikog, čak su i svjetla ugašena

Manchester Cityju je postao legenda, a u dresu građana je radio i pod Pepom Guardiolom za kojeg su mnogi smatrali kako se 'riješio' Agüera. 

- Nikad se nisam posvađao s Pepom. Trebalo nam je malo vremena da se priviknemo kad je došao, ali posljednje su tri godine bile fantastične. Ako on ima neku ideju u glavi, želi ju provesti u djelo na terenu. Ne zanima ga kako se tko zove, ako u pitanju nije - Messi.

I on je došao u 'blaugranu' kako bi na argentinski pogon Katalonci krenuli u nove pobjede, ali želja mu se neće ostvariti. No, prihvatio je situaciju kakva jest te želi pokušati pomoći Barceloni koliko može u nastavku sezone.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare