Sport

Komentari 12

Agüero došao na trening Barce i ostao zatečen: Ovdje nije bilo nikog, čak su i svjetla ugašena

Agüero došao na trening Barce i ostao zatečen: Ovdje nije bilo nikog, čak su i svjetla ugašena

Stigao sam otprilike sat prije početka, s namjerom da se zagrijem ili možda odradim nekoliko vježbi u teretani, ali u trening kompleksu jednostavno nije bilo nikoga, otkrio je Aguero

Argentinac Sergio Agüero (33) napustio je Manchester City nakon deset godina te se vratio u La Ligu. U Barcelonu je stigao početkom sezone kao slobodan igrač, a ugovor je potpisao na dvije godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sergio Aguero

Agüero je silno htio igrati s velikim prijateljem Leom Messijem na Camp Nou, ali argentinska zvijezda Katalonce je napustila nakon više od 20 godina i otišla u PSG. 

Prošle sezone Agüero je zbog brojnih ozljeda odigrao samo 12 utakmica za 'građane', a iste ga nisu zaobišle ni po dolasku u Barcelonu. Na početku sezone Aguero je ozlijedio mišić desne potkoljenice zbog čega je izbivao s terena. 

Premier League - Manchester City v Arsenal

Agüero nije skrivao nezadovoljstvo u katalonskom klubu te je prije nekoliko dana otkrio kako je iznenađen različitom pristupu treninzima u odnosnu na Manchester City. 

- Iskreno, malo me iznenadilo što ovdje u Barceloni na treninge dolazimo pola sata ranije. U Manchester Cityju smo morali dolaziti sat i pol prije početka treninga - rekao je Aguero i dodao:

Premier League - Manchester City v Tottenham Hotspur

- Kada sam stigao u Barcu, pomislio sam da trebam učiniti istu stvar. Stigao sam otprilike sat prije početka, s namjerom da se zagrijem ili možda odradim nekoliko vježbi u teretani, ali u trening-kompleksu jednostavno nije bilo nikoga. Čak su i svjetla bila ugašena. 

Problemi su nastali i kod registracije Aguera jer je Barcelona u velikim financijskim problemima te su se brojni igrači morali odreći plaća kako bi klub mogao registrirati nove igrače. 

FC Barcelona present new signing Sergio Aguero

S obzirom na to da je Messi napustio Barcelonu, očekivalo se da će Aguero preuzeti broj deset, ali on se odlučio za broj 19. 

- Odbio sam nositi dres Barcelone s brojem deset iz poštovanja prema Leu Messiju - poručio je Aguero.

Legenda Manchester Cityja osvojila je s klubom pet naslova prvaka, šest trofeja Liga kupa, jedan FA Kup i tri Superkupa.