Obavijesti

Sport

Komentari 12

Agüero došao na trening Barce i ostao zatečen: Ovdje nije bilo nikog, čak su i svjetla ugašena

Agüero došao na trening Barce i ostao zatečen: Ovdje nije bilo nikog, čak su i svjetla ugašena

Stigao sam otprilike sat prije početka, s namjerom da se zagrijem ili možda odradim nekoliko vježbi u teretani, ali u trening kompleksu jednostavno nije bilo nikoga, otkrio je Aguero

VIDEO

Argentinac Sergio Agüero (33) napustio je Manchester City nakon deset godina te se vratio u La Ligu. U Barcelonu je stigao početkom sezone kao slobodan igrač, a ugovor je potpisao na dvije godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sergio Aguero

Pokretanje videa...

00:26

Agüero je silno htio igrati s velikim prijateljem Leom Messijem na Camp Nou, ali argentinska zvijezda Katalonce je napustila nakon više od 20 godina i otišla u PSG. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prošle sezone Agüero je zbog brojnih ozljeda odigrao samo 12 utakmica za 'građane', a iste ga nisu zaobišle ni po dolasku u Barcelonu. Na početku sezone Aguero je ozlijedio mišić desne potkoljenice zbog čega je izbivao s terena. 

Premier League - Manchester City v Arsenal

Agüero nije skrivao nezadovoljstvo u katalonskom klubu te je prije nekoliko dana otkrio kako je iznenađen različitom pristupu treninzima u odnosnu na Manchester City. 

- Iskreno, malo me iznenadilo što ovdje u Barceloni na treninge dolazimo pola sata ranije. U Manchester Cityju smo morali dolaziti sat i pol prije početka treninga - rekao je Aguero i dodao:

Premier League - Manchester City v Tottenham Hotspur

- Kada sam stigao u Barcu, pomislio sam da trebam učiniti istu stvar. Stigao sam otprilike sat prije početka, s namjerom da se zagrijem ili možda odradim nekoliko vježbi u teretani, ali u trening-kompleksu jednostavno nije bilo nikoga. Čak su i svjetla bila ugašena. 

Problemi su nastali i kod registracije Aguera jer je Barcelona u velikim financijskim problemima te su se brojni igrači morali odreći plaća kako bi klub mogao registrirati nove igrače. 

FC Barcelona present new signing Sergio Aguero

S obzirom na to da je Messi napustio Barcelonu, očekivalo se da će Aguero preuzeti broj deset, ali on se odlučio za broj 19. 

- Odbio sam nositi dres Barcelone s brojem deset iz poštovanja prema Leu Messiju - poručio je Aguero.

Legenda Manchester Cityja osvojila je s klubom pet naslova prvaka, šest trofeja Liga kupa, jedan FA Kup i tri Superkupa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener