To je to što me zanima!

'S Barcom sam osvojio sve, na redu su trofeji s Argentinom'

S Argentinom je osvojio samo zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, ali to je bila reprezentacija do 23 godine. Nije ni čudo da želi s Argentinom osvojiti nešto veliko
Vidi originalni članak

Čudesni mali Argentinac na klupskom je planu osvojio sve. Messi s Barcelonom ima trofeje Lige prvaka, Primere, nema smisla sve nabrajati...S Argentinom je osvojio samo zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, ali to je bila reprezentacija do 23 godine. Nije ni čudo da želi s Argentinom osvojiti nešto veliko. Mnogi smatraju da kada bi došao do svjetskog naslova, više ne bi bilo dvojbe, smatrao bi se najboljim nogometašem u povijesti.

S Barcom sam osvojio sve. Želim trofej s reprezentacijom

- Imao sam tu sreću da sam s Barcom osvojio sve. Osvojio sam i individualne nagrade. Sad želim trofej s reprezentacijom, želim osvojiti Copa Americu - rekao je Messi novinarima po dolasku na aerodrom u Buenos Airesu. 

Argentina u srijedu protiv Nigerije igra prijateljsku utakmicu, a onda se okreće Copa Americi koja počinje 1. srpnja i traje do 24. istog mjeseca. Uz Brazilce su glavni favoriti. 

Argentinska reprezentacija nije osvojila naslov na velikom natjecanju još od 1993. godine i trijumfa na Copa Americi u Ekvadoru. Prošle godine su 'gaučosi' ispali u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Njemačke s 4-0. 

Samo Barcelona u srcu

Najveći klubovi uopće ni šalju upite o Messijevoj cijeni jer znaju da nema šanse da Leo ode iz Barcelone. Još jednom je to potvrdio.

- Ne mogu se zamisliti u niti jednom drugom klupskom dresu osim Barceloninom.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • zgela 01.06.2011.

    nije osvojio HNL!! :D

  • alen20_18 01.06.2011.

    haha sajo ti bi mu i gaće skinuo....:D

  • spajo 01.06.2011.

    jbt pa ja citam ove vase komentare i nemogu vjerovati...pa dobro navijajte za messija u barci jer to je ipak klub..ali aloooo stanite malo...kakva argentina i messi...pa jeste vi hrvati ili argentinci..vi bi vise volili da argetina osvoji naslov nego mi..niste normalni

Komentiraj...
Vidi sve komentare