To je to što me zanima!

S. Bilić: Nije bilo dobro, ali nije još niti zabrinjavajuće

Hrvatski izbornik Slaven Bilić nije zadovoljan igrom naših reprezentativaca u drugom poluvremenu u Andori, no ne brine ga to previše
Vidi originalni članak

Kao što sam rekao, drugo poluvrijeme nije bilo dobro. Zapravo, bilo je loše. No, možda je to i zato što nije bilo više rezultatskog imperativa. Utakmicu smo već ranije riješili, rekao je Slaven Bilić nakon prospavane noći te kazao da je isto rekao i igračima:
- Svi znaju što su radili dobro, što loše. Ali isto tako ne može Andora biti nikakvo mjerilo, niti je itko ispao iz sastava za Ukrajinu, niti je itko upao u njega. Nije to ništa zabrinjavajuće, do Ukrajine ima još dovoljno vremena.
Izbornik se nije zabrinuo ni zbog činjenice da Hrvatska bez Modrića izgleda puno lošije:
- Luka nam fali, naravno, mi o njemu ovisimo kao što i svaka velika momčad na svijetu ovisi o jednom igraču. Međutim, isto tako prvo poluvrijeme bilo je naše najbolje poluvrijeme protiv Andore u sve četiri utakmice koje smo s njima igrali. A igrali smo ga bez Luke.
Hrvoje Čale, pitali su neki, ne izgleda puno drugačije nego dok je igrao u Dinamu. Premda je Bilić nedavno rekao da je jako napredovao.
- I Čale kao i svi zna što je radio dobro, što nije. Kao što rekoh utakmica s Andorom nije mjerilo, a ni viza za Ukrajinu - izajvio je Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Carme 03.04.2009.

    \"Svaka velika reprezentacija ovisi o jednom igraču\". Ne znam baš, Biliću. O kome to ovisi Španjolska, primjerice? Mi smo dobra repka, među boljima u svijetu, ali daleko smo mi od velikih repki.

  • Bepo1606 02.04.2009.

    Mogli smo još defanzivnije igrat.Da je pravde svako dodavanje lopte Pletikosi od naših obrambenih im je trebalo priznat ka gol.Ajde molim imaš još kojeg debitanta oko 40 godina.

  • nogometas05 02.04.2009.

    Puno ti laprdaš za 120000 kn mjesecno..puno previše!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare