To je to što me zanima!

S. Bilić okuplja 'vatrene', Ivici Križancu stigao poziv

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pozvat ću više igrača, da sa svima popričam, da malo analiziramo susrete s Eura, rekao je Bilić, koji računa i na Ivicu Križanca iz ruskog Zenita
Vidi originalni članak

Prvu utakmicu nakon Eura hrvatski će nogometaši odigrati u Mariboru protiv Slovenije 20. kolovoza. U srijedu će Slaven Bilić objaviti popis igrača, koji će kandidirati za tu utakmicu.
- Pozvat ću više igrača, da sa svima porazgovaram, da malo analiziramo susrete s Eura - rekao je nedavno Bilić, otkrivši tek ono što je i ranije najavio - na popisu će se prvi put naći i Ivica Križanac.
Zenitov stoper prije dvije godine kritikama Bilićeva popisa - na kojemu njega nije bilo - naljutio je izbornika i donedavno je bio na ledu. No još prije Eura sve su izgladili i sad će Križanac dobiti priliku.
Očekuje se da će Bilić pozvati sve igrače s Eura, osim, vjerojatno, ozlijeđenog Budana, a na popisu bi se mogli naći i Dino Drpić te Mario Mandžukić. Sigurno neće biti Argentinca Darija Cvitanića.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 06.08.2008.

    A zasto \"prijateljska\" utakmica bas sa Slovenijom kad svi znamo da nisu bas prijateljski raspolozeni prema hrvatima.

  • k1994m 06.08.2008.

    Umijesto Drpica Biscana konjuuuuu!!!!

  • Barney 06.08.2008.

    torcida...Slaven nije pozvao Cvitanicha jer je rekao da ce ga ici uzivo gledati u Ajaxovom dresu i tek onda ce donijeti odluku da li da ga pozove a to znaci da na susret sa Slovenijom nece stici...decko ima talenta i zabija i vjerujem da bi u kvalifikacijama vec na prvoj utakmici mogao dobiti nesto minutaze i priliku da se nametne izborniku....a sto se tice Drpica...niti meni nije simpatican ali ako covjek realno gleda Robert Kovac odlazi uskoro.. moguce da i Simic nece jos dugo u hrvatskom dresu, Simunic je u godinama i trenutno uskace Krizanac ali kad ce biti problema sa ozljedama i kartonima trebat ce netko uskocit umjesto njih jer nam je obrana dosta tanka sa izborom igraca a u hrvatskoj ligi nemas bas neke stopere koji ce parirati Englezima, Ukrajini i Bjelorusiji...izravnim konkurentima u kvalifikacijama tako da se moramo zadovoljiti i sa Drpicem i takvima jer trenutno boljeg izbora nemamo nazalost. Ako Pokrivac izbori vecu minutazu u Monacu ima kvalitetu da zaigra u obrani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare