To je to što me zanima!

S. Bilić: Teško je igrati čak i protiv gumenih lutaka...

Englezi možda nisu krenuli kao protiv nas, no nisu bili neozbiljni. Tako je to kad je deset igrača u svom šesnaestercu, mišljenja je izbornik Bilić
Vidi originalni članak

Otkrio je Joe Šimunić da Bilić za Andoru igrače uvježbava za prekide. U tome su, valjda, Andorci najbolji, pa treba biti spreman. No, Bilić nije to posebno naglasio.
- Nemamo nikakve nove varijante za prekide. Uostalom, na seminaru Uefe u Beču saznali smo da su na Euru golovi pali iz svakog 65. kornera. Svakog 65.! A mi se isto nekad znamo ljutiti ako ne zabijemo bar jedna iz sedam-osam kornera. Treba i obranu nešto pitati - rekao je Bilić, koji je potvrdio da će izvesti momčad s tri napadača Olićem, Petrićem i Klasnićem.
Nije bio od velikih riječi tipa "sve manje od 5-0 bio bi neuspjeh", izbornik se uvijek sjeti Engleza, čak i kad je Andora u pitanju.
- Nisu ih Englezi potcijenili iako su na poluvremenu imali 0-0. Možda nisu ušli odlučno kao protiv nas u Maksimiru, ali nisu bili neozbiljni. To je tako kad deset suparničkih igrača stoji u svom šesnaestercu, nije lako protiv bunkera. Ma, nije lako ni protiv gumenih lutaka kad stoje u kaznenom prostoru, kamo li protiv deset ljudi. Ali, ja vjerujem da ćemo napraviti pravi rezultat, gledam dečke na treningu, idu maksimalno, tako će biti i protiv Andore.
Bilić vjeruje da Englezi mogu "pasti" u Bjelorusiji.
- Mogu, Bjelorusija je odlična momčad, koja je igrala 0-0 s Argentinom, i 2-2 s Njemačkom. Tamo će svima biti teško.

OLIĆ NA PES-U ZABIJA I GLAVOM
Hrvatska reprezentacija bila je među najpopularnijim reprezentacija u prošlom izdanju ove igrice. I svjetski prvak osvojio je naslov igrajući s Hrvatskom, predstavio je Neven Cvijanović iz tvrtke Playbox novo izdanje kompjuterske igrice Pro Evolution Soccer 2009. U novome PES-u može se igrati i Liga prvaka, a hrvatska reprezentacija još je modificirana. Igrači izgledom još više podjećaju na prave igrače, a može im se, po želji i promijeniti izgled. Igrica će uskoro doći na tržište, a osim Hrvatske u PES-u je kao i lani od hrvatskih momčadi zastupljen je jedino Dinamo.
Inače, simulirajući igricu, prikazani su "highlightsi" utakmice Hrvatska - Ukrajina. Očito, igrao je netko kome to jako dobro ide, jer smo pobijedili 4-2. I za razliku od utakmice u Harkivu proslavio se Ivica Olić. Zabio je dva gola - glavom! U ovoj je igrici stvarno sve moguće.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • slavonac 91 15.10.2008.

    zna li itko da li je izašao PES 2009 i ako nije kad će!!?za playstation 3!! nema veze sa člankom al možda netko zna!! ;)

  • Svetac_1 15.10.2008.

    Slavene Bjelorusija je odlična momčad ali Englezi i ovdje idu na pobjedu i pobijediti će sigurno, taman 1:0. Svak pametan zna da u kvalifikacijama nema kalkulacija već se u svaku tekmu ulazi na pobjedu jer samo svim pobjedama se ide dalje kad u grupi imaš ekstra momčad.

  • romanista 14.10.2008.

    hm ak smo popili doma 4 ,na wembliju bude 8.a zabicemo ih kao i s ukrajincima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare