To je to što me zanima!

S derbija u razred: Matematika Haliloviću ide kao nogomet

Znam da moram završiti školu, rekao je Alen Halilović. U subotu je briljirao na Maksimiru u derbiju protiv Hajduka, a jučer je već u osam sati bio u srednjoj školi
Vidi originalni članak

Mama stalno govori da je škola najvažnija, zato nekako guram školu i nogomet, kaže Alen Halilović (16).

Najmlađi igrač koji je ikad nastupio u derbijima jučer je u 8 sati sjeo u predzadnju klupu. Ide u drugi razred III. gimnazije u Kušlanovoj.

Nekad je teško uskladiti se, ali imam veliku potporu ravnatelja, razrednice i kolega - kaže Alen, kojemu je još teže ići u školu otkad je u seniorima. Ipak.

- Znam da moram završiti školu - rekao je novi Dinamov “wunderkind”, koji ne može ni izbrojati koliko opravdanih sati ima tijekom školske godine.

- Tko će to izbrojati, nekada ih je 300, a nekad i po 400. Dok traju pripreme, uopće ne dolazim u školu, a zbog treninga nekad odlazim sa zadnja tri sata.

Halilović je sjajan na terenu, a ne može se požaliti ni da mu u školi ide loše.

- Ocjene su do sada dobre. Fizika i matematika mi idu dobro. Ipak, najbolji sam u tjelesnom. Tu bez problema imam peticu - rekao je Halilović, koji neće putovati u Kijev. Danas će igrati za juniore.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Tomo10 02.10.2012.

    Djeco učite inače ćete postati slavni i bogati.

  • Tomo10 02.10.2012.

    TI SI NAŠA LJUBAV, MI SMO TVOJA SNAGA. DINAMO SVETINJA

  • crespo1607 02.10.2012.

    Mali je definitivno talent,ali me zanima kako se javno pise da mali ima 300-400 opravdani izstanaka...Pitam se jel to nije nepravedno i diskriminacija ostale djece koja zbog kasnjenja na sat zbog autobusa,vlaka dobije neopravdano..Smatram da takvoj djeci gospoda iz klubova trebaju platiti privatnu skolu koja ce se prilagoditi njihovim terminima...Od 100 talenta uspjeti ce 3,4 novac za ulaganje u privatne skole se isplatio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare