To je to što me zanima!

S. Ireland: Manchester City je neperspektivan klub...

'Uf, kako se Milner prevario ako misli da je trava zelenija u Cityju. Katastrofa je što igrači misle da su zvijezde u klubu kojeg smatraju da je vrh lige'
Vidi originalni članak

Stephen Ireland, 23-godišnji irski nogometaš, karijeru je započeo u Manchester Cityju, te je sve do prije nekoliko dana to bi jedini njegov klub u karijeri. No, Irelanda se uprava kluba prilično lako riješila, a poslala ga je, zajedno sa šesnaest milijuna engleskih funti, u Aston Villu, dok je iz Birminghama u City došao engleski reprezentativni veznjak James Milner. Ireland je bio strahovito ljut na svoj dosadašnji klub, a gnjev je curio iz njegovih ustiju prilikom razgovora za Guardian. Napao je mnoge u bivšem klubu iz Manchestera.
- Uf, kako se Milner prevario ako misli da je trava zelenija u Manchester Cityju.
- Roberto Mancini je nikakav trener. On nije stvorio nikakav odnos s bilo kojim od nogometaša Manchester Cityja.
- Katastrofa je što mlađi igrači Manchester Cityja misle da su zvijezde i da igraju u klubu koji je vrh Premiershipa. Kupuju skupe satove, skupe automobile i glume veličine.
- U Manchester Cityju nema nikakve lojalnosti između kluba i igrača. Tamo se igra, onako, usput i prvenstveno za svoju korist. Takav klub nema perspektive.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • silvianavarro 21.08.2010.

    Istina..treba momčad imat DUHA! nije znanje najvaznij,svi igrači koji igraju u boljim klubovima u premiershipu su podjednako dobri,ali samo neki iskacu jer se vise zalazu,treniraju srcem..pogledajte Cristiana Ronalda,kolko ga god n voljeli on je uvijek dolazio prvi i odlazio zadnji sa treninga..

  • boixos os 21.08.2010.

    negdje sam čito da ga je tražio Sir Alex...to bi bio šou kad bi Ireland zabio protiv Citya :D

  • torcida_dinamo 21.08.2010.

    pare pare pare, pare ljude kvare

Komentiraj...
Vidi sve komentare