To je to što me zanima!

S tri hrvatska "pijetla" idu po naslov nakon 48 godina

Redknapp je krenuo stvoriti jaki Tottenham, a na tom putu okosnica su mu Hrvati. Svaki klub u vrhu lige ima brojčano najjaču naciju, ovdje su to naši
Vidi originalni članak

Asanović, Bokšić i Stanić jedini su Hrvati koje u zadnjih deset godina u Premiershipu nije trenirao Harry Redknapp. Oduševljavao ga je Robert Prosinečki, zatim je u Portsmouth šefovao i Mornaru i Živkoviću, pa i Niki Kranjčaru, prije toga i u West Hamu Biliću, pa Štimcu i Šukeru. U Tottenhamu je zatekao Luku Modrića i Vedrana Ćorluku, sad im je priključio i Niku Kranjčara, a bio bi tu i Pletikosa da se nije ozlijedio u zadnji tren.
- Volim Hrvate jer su odlični igrači, a i sjajni momci, snažni karakteri - rekao je Harry Redknapp, koji se i danas često čuje sa Slavenom Bilićem. Redknapp sad slaže jaki Tottenham, a glavnu ulogu u njemu ima upravo naši reprezentativni trio - Luka, Niko i Čarli. Možda uskoro dođe još netko.
- Niko će se odlično uklopiti, uopće u to ne sumnjam - kaže Redknapp, zbog kojeg su navijači Spursa počeli snivati naslov prvaka, prvi nakon 1961. godine.
Odličan start u sezonu, četiri pobjede u četiri utakmice svrstava Tottenham među otkrića sezone. Naravno, Chelsea, Manchester Utd., Liverpool i Arsenal su i dalje favoriti. No Spursi su na dobrom putu jer poput tih velikana sad imaju brojčano najjaču naciju. Negdje su to Francuzi, kod Harryja su Hrvati.



PLETIKOSA, MANDŽO, SRNA...
Pričalo se da će u Tottenham i Mario Mandžukić, govorilo se i o Srni, Pletikosa je bio na korak. Tko zna tko je sljedeći.

SVATKO DOVODI SVOJE LJUBIMCE
CHELSEA - Dolaskom na klupu Josea Mourinha u Chelsea su počeli dolaziti Portugalci. Došao je Carvalho, pa Paulo Ferreira, zatim i Hilario, Bosingwa te Deco.
ARSENAL - Arsene Wenger najviše voli Francuze, teško je i nabrojati koji su sve Francuzi bili tamo. Henry, Gallas, Vieira, Clichy, Sagna, Diaby, Nasri...
LIVERPOOL - U Liverpoolu stoluje Benitez i tu su igrali i igraju mnogi Španjolci Torres, Luis Garcia, Reina, Xabi Alonso, Albiol, Riera. Navijači im pjevaju španjolske pjesme.
MANCHESTER UNITED - Alex Ferguson nikad nije doveo Hrvata, a sad su mu, Ronaldovim odlaskom, bliski postali Brazilci. Tu su mladići, blizanci Rafael i Fabio, tu je i Anderson.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • the.king 03.09.2009.

    Nakon dINAMA doći će i Mandžukić.

  • hajduk1991 03.09.2009.

    @ hrvoje123456-onda jebemo Dinamo ;))

  • sila nebeska 03.09.2009.

    Polako ljudi ima vremena i za to .

Komentiraj...
Vidi sve komentare