To je to što me zanima!

S Vugom u Koprivnici Slaven lovi čudo protiv favorita Bilbaa

LOVIT ĆE MINUS DVA Slaven Belupo je u 3. pretkolu europske lige izgubio u Bilbau 3-1. U završnici utakmice Glavica je promašio veliku priliku da ublaži poraz
Vidi originalni članak

Pokazalo se da je Bilbao jedna od najboljih europskih momčadi, rekao je nakon poraza na San Mamesu trener Slaven Belupa Roy Ferenčina.

Slaven je u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige u Bilbau izgubio 3-1. Koprivničani su zabili gol nade. Strijelac je bio Delić, a u završnici je Glavica promašio veliku priliku. 

- Stvorili smo puno šansi, moglo je završiti bolje za nas - rekao je Roy Ferenčina i dodao:

- Bilo je puno pogrešaka, ali ne mogu biti previše kritičan prema igračima, koji baš i nemaju previše europskog iskustva.

Slaven je igrao bez najvažnijeg igrača Davora Vugrinca, koji je ozlijedio mišić. Vuga bi trebao biti spreman za uzvratnu utakmicu u Koprivnici.


Idi na 24sata

Komentari 19

  • cmerehec 04.08.2012.

    ivica solomun ŠA LA LA LA

  • user_43733 04.08.2012.

    Kakvo cudo?? Slaven sa svojom igrom i s odlicnim Rodicem na vratima moze pobijediti bez problema u cetvrtak!!

  • Penny Dollar 04.08.2012.

    Uvjeren sam da bi u Bilbau i Dinamo i Hajduk primili po peticu, mozda i vise, cudestan je taj Slaven u Europi. Nadam se da ce povest do poluvremena i onda ce drugo poluvrijeme bit pakleno, ako Bog da da prodju, nebi se ni malo iznenadio, al bi me jako obradovali. Nadam se i da ce HRT prenosit, da ne moram opet gledat preko strama koji steka, a ako bude slobodnog vremena mozda skoknem i u Koprivnicu, al mi zelju ubija saznanje da cu tesko do karte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare