To je to što me zanima!

Sabatini: Bojan Krkić u Romi vjerojatno od sljedećeg tjedna

Romin sportski direktor Walter Sabatini potvrdio je medijima da se klub "nada kako će sljedećeg tjedna kompletirati transfer Bojana Krkića iz Barcelone"
Vidi originalni članak

Takvo je što vrlo realno za očekivati, no posao još uvijek nije zgotovljen. Nadamo se da će biti sljedećeg tjedna, dodao je Sabatini.

Krkić će tako, očito je, postati prvi Barcelonin nogometaš koji je posredstvom trenera Luisa Enriquea stigao u Rim. Novi Romin trener obećao je, podsjetimo, dovesti sa sobom neke članove Barcelone B, sastava kojeg je vodio, a i izrazio želju da u klub stigne i pokoji manje korišteni nogometaš najjače Barcelonine momčadi. Krkić ulazi u tu kategoriju.

Španjolski mediji ustvrdili su da je cijena transfera deset milijuna eura, ali uz uvjet da Katalonci imaju pravo prvokupa u kupoprodajnom ugovoru bude li Roma prodavala tog igrača. Prema željenoj klauzuli Barcelona je inzistirala na mogućnosti da tog igrača vrati za 20 posto uvećanu cijenu od one prodajne, dakle, za 12 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Frkaipanika 19.06.2011.

    budimo realni krkić će bit jedan od naj boljih nogometaša serije a

  • totasef 18.06.2011.

    Realno, imao je ovu godine da se dokaze i nije nista pokazao. Otisli su i Henry, Ibra, Dos Santos... Pored Pedra se nije naigrao a sa dolaskom Affelaya jos manje. Mislim da i on i Pedro ne bi bili toliko " dobri" da su u nekom drugom timu i da su tu negdje bas u rangu sa Affelayom.On je dosao za pisljivih 3 miliona,a ipak je bio neko i nesto u Evropi i prije svega momak iz PSV-ove skole?. a Krkic bi trebao da vrijedi sad i vise od 10 miliona?, Pedro 20? Krkic je prosao Barsinu skolu i uklapa se u taj stil igre. A iskreno nije me nikad nijednu utakmicu odusevio da kazem da je extra igrac. Kad imas onakve igrace pored sebe, i ti si dobar. Ja sam skoro pa uvjeren da ce on propasti u Italiji, jer nije taj kalibar. Nisam navijac Reala ali ni Barse, samo realno kazem. A vi lupajte minuse koliko hocete.

  • DARK HORSE 18.06.2011.

    Krkić Krkan po domaće

Komentiraj...
Vidi sve komentare