To je to što me zanima!

Sabella: Ponosan sam, a Leo Messi je zaslužio Zlatnu loptu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Messi je već sada u društvu najboljih igrača u povijesti nogometa. Bio je tu i prije ovog SP-a. Zaslužio je nagradu, odveo nas je do finala, kaže Alejandro Sabella
Vidi originalni članak

Iako tužan nakon bolnog poraza u finalu Svjetskog prvenstva, izbornik Argentine Alejandro Sabella ipak je nahvalio svoje igrače.

- Ponosan sam. Odigrali smo dobru utakmicu protiv momčadi koja je imala dan odmora više. Čestitam igračima, oni su ponos ove zemlje. Dali su sve od sebe, mogu jedni druge pogledati u oči nakon ovog prvenstva. Bili su pravi ratnici, zaslužuju velik doček u domovini. Česitke i Njemačkoj, zaslužili su naslov - rekao je argentinski izbornik.

Argentina nije osvojila naslov, no Leo Messi kući nosi Zlatnu loptu, trofej za najboljeg igrača na Svjetskom prvenstvu. Mnogi misle da je nezasluženo, no Fifa ga je ipak svrstala ispred Müllera i Robbena.

- Messi je već sada u društvu najboljih igrača u povijesti nogometa. Bio je tu i prije ovog SP-a, puno prije. Naravno da mislim kako je zaslužio nagradu. Odigrao je fantastično u Brazilu, svojim igrama odveo nas je u finale - kaže Sabella.

Izbornik još ne zna hoće li ostati na klupi 'gauča'.

- Ne mogu sada pričati o svojoj budućnosti. Jedino što sada želim je odmor, družiti se s igračima i obitelji. Moram predahnuti nekoliko dana, a onda ćemo vidjeti što će biti.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Bad Blue Boy 14.07.2014.

    ma kako da nije zasluzija!!!!!!!

  • bubimir990 14.07.2014.

    po meni nijedan se igrac nije iskazao u nekom extra izdanju da se moze reci, DA ON JE ZASLUZIO, bilo je boljih i losijih no nitko nije bio pretjerano iznad drugih, iako James je bio izvanredan no nazalost ispao je prerano...

  • 14.07.2014.

    Messi je postao brend i sad da takav igrač ne dobi nagradu fifa nebi bila fifa, i sam maradona je reko iskreno ima drugi članak o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare