To je to što me zanima!

Sačuvali dragulja: Dinamo je potpisao s Alenom Halilovićem

Alen je igrač za kojeg se već godinama zanimaju najveći europski klubovi tako da nema potrebe isticati koliko smo zadovoljni što je odabrao ostati, rekao je Mamić
Vidi originalni članak

Svečano je danas bilo u Plavom salonu gdje je GNK Dinamo potpisao ugovor s najtalentiranijim igračem svijeta u svojem godištu, 16-godišnjim Alenom Halilovićem!

– Ne mogu uopće opisati kako se sada osjećam i koliko sam sretan – rekao je 16-godišnji igrač plavih koji je u klub došao u pratnji roditelja pa nastavio:

– Ovo je trenutak o kojem sam maštao od trenutka kada sam počeo igrati nogomet i razlog zbog kojeg sam uopće i počeo: kao i moj tata, želio sam igrati za Dinamo – kazao je u jednom dahu oduševljeni mladić.

Sportski direktor modrih Zoran Mamić bio je jako zadovoljan nakon potpisa ugovora s talentiranim igračem: 

– Alen je igrač za kojeg se već godinama zanimaju najveći europski klubovi tako da uopće nema potrebe isticati koliko smo zadovoljni što je odabrao ostati ovdje, što je, smatramo, najbolje za razvoj njegove karijere za koju svi vjerujemo kako će biti u skladu s njegovim talentom – veličanstvena.

Svakako vrijedi istaknuti kako je Halilović još jedan u nizu talenata koji su do profesionalnog ugovora dogurali iz nogometne škole. Naime, Alen je u Dinamu već niz godina, u Maksimiru je napravio svoje prve nogometne korake te smo sigurni da će raditi samo sve veće i veće.

Mladi Alen neće se, naravno, odmah priključiti prvoj momčadi nego će nastaviti raditi i trenirati kako bi što prije došao do potrebne fizičke razine koju zahtjeva seniorski nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • krokodill 27.06.2012.

    da se utakmica igra na igralištu dugom 50 metara mali bi bio samo još jedan talent...ovako moguće ostane samo talent...previše je razvikan

  • real_madrid_FAN_1 27.06.2012.

    za 3 godine nitko nece znat za njega...propast ce ko kramarić

  • Penny Dollar 27.06.2012.

    Drago mi je da je taj mali ostao u Dinamu. Jesam dinamovac, al isto bi mi tako bilo drago da i nasi drugi klubovi sacuvaju svoje talente, da ne odu kao Livaja iz Hajduka, tako nam nogomet nikad nece napredovat. Mali Halilovic i Kovacic bi iducu sezonu (ne predstojecu, vec onu tamo) trebali bit pakleni tandem i nosioci igre Dinama, samo se nadam da ih Mamic nece prodat prvom prilikom, a i kad ih se bude prodavalo zelim rekordne transfere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare