To je to što me zanima!

Sad im je puk'o film: Roma raskinula ugovor s Adrianom

Kasnio je s povratkom iz Brazila gdje je liječio ozljedu ramena. Mediji su izvještavali da se provodio po noćnim klubovima. Roma je priopćila da ga više ne mogu pokrivati
Vidi originalni članak

Nogometni klub Roma i njezin 29-godišnji brazilski napadač Adriano Leite Ribeiro zajednički su dogovorili raskid ugovora, koji je vrijedio do 30. lipnja 2013. godine, priopćio je rimski klub...

Incidentni nogometaš ponovno je nedavno navukao na sebe bijes čelnika kluba nakon što je kasnio s povratkom iz Brazila, uz obrazloženje da liječi ozljedu ramena, iako su lokalni mediji izvještavali da uživa u čarima noćnog života po klubovima. Kada se napokon vratio u Italiju, nije otišao na dogovoreni liječnički pregled. Zbog toga je naročito bijesan bio direktor kluba Gian Paolo Montali, koji je tada rekao:

- Nemoguće je više braniti Adriana.

Kasnije se Adriano ispričavao, a njegov agent Gilmar Rinaldi se nadao da će njegov štićenik s klubom pronaći zajednički jezik, smatrajući da je Adrianova budućnost u Romi. No, u klubu očito nisu isto gledali na taj slučaj.

Adriano, koji je u Romu stigao prošlog ljeta iz Flamenga kao slobodni igrač, još nije komentirao raskid ugovora s Romom, koji je obznanjen u danu u kojem Rimljani gostuju kod ukrajinskog Šahtara u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • joker92 09.03.2011.

    maminjo dovedi ga u dinamo..

  • omerta_st 08.03.2011.

    hhhhhh,koji lik

  • seperate_ways 08.03.2011.

    Hvala bogu da su ga konačno potirali!! dali su mu šansu,kad nitko drugi nije htio i plaću od 5 milijuna eura,a on im ovako vraća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare