To je to što me zanima!

Sad je i službeno: Hrvoje Milić potpisao ugovor s Napolijem

Milić se vraća u Serie A gdje je već nastupao za Fiorentinu, a u Napulju bi trebao nadommjestiti ozlijeđenog Faouzija Ghoulama koji će zbog ozljede koljena izbivati gotovo do kraja sezone
Vidi originalni članak

Sada je službeno, nakon što je prošao liječničke preglede, Hrvoje Milić potpisao je ugovor s Napolijem do kraja sezone. Milić nije bio zadovoljan razvojem situacije u Olympiakosu. Činjenica da su ga doveli kao pojačanje, ali ga trener nije prijavio za europske oglede rezultirala je konačnim raskidom ugovora, a to je Miliću omogučilo da u Napulj stigne bez odštete i van priejlaznog roka.

Milić se vraća u Serie A gdje je već nastupao za Fiorentinu, a u Napulju bi trebao nadommjestiti ozlijeđenog Faouzija Ghoulama koji će zbog ozljede koljena izbivati gotovo do kraja sezone.

Iako je doveden isključivo kao zamjena, nije nemoguće da se Milić dobrim igrama nametne i izbori za ostanak u Napulju i duže od ljeta pogotovo ako Napoli na kraju sezone osvoji naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • maralav 23.02.2018.

    Po meni ovaj transfer nije niti malo cudan, Napoli lovi naslov, ozljeden im je prvi lijevi bek a posto je prijelazni rok gotov nasli su solidnog igraca, koji usput ima iskustvo igranja u Italiji, ali i nastup za reprezentaciju. Za 4 mjeseca ugovora solidan igrac makar sjedio samo na klupi, a znamo da talijani mogu za utakmicu prijaviti 11 igraca s klupe. Bolje da on igra nego dati priliku nekom junioru, ipak su visoki ulozi, prvenstvo je u pitanju.

  • Pobotchnick Leeyoobo 23.02.2018.

    dobar je milić vukašinović

  • samo_pozitiva 23.02.2018.

    Lega usiso lovu... je** mu se! Ljubomorni ste previše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare