To je to što me zanima!

Sad je službeno: Hrvatska će protiv Srbije igrati u Zagrebu

STIŽE PLATINI Utakmica Hrvatske i Srbije 22. ožujka u kvalifikacijama za SP 2014. igrat će se na Maksimiru, odlučio je IO HNS-a. Posjet utakmici najavio je i Platini
Vidi originalni članak

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je da će se utakmica Hrvatske i Srbije 22. ožujka u kvalifikacijama za SP 2014. godine odigrati u Zagrebu na stadionu Maksimir. U HNS-u su se telefonskim izjašnjavanjem odlučili za Maksimir.

Već se ranije pretpostavljalo da će se utakmica igrati na Maksimiru, ali vijest je sad službena. Hrvatski izbornik Igor Štimac malo je uzburkao strasti željom da igramo u Splitu. No HNS-ova je zadnja. 

Što je prevagnulo da se igra u Zagrebu? Pod broj jedan, sigurnosti razlozi. Maksimir ispunjava sve takve uvjete i problema ne bi trebalo biti. Cijena ulaznica još nije određena, ali ne bi trebala biti drugačija od utakmica protiv Makedonije.

Protiv Srbije igramo 22. ožujka, a već nakon četiri dana u gostima smo kod Walesa. Na utakmicu Hrvatske i Srbije najavio se i predsjednik Uefe Michel Platini.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • dubi1953 12.01.2013.

    Neka se igra bilo gdje samo da ih razmontiramo!

  • plavi-9 12.01.2013.

    HRVATSKA-SRBIJA 4-1. ZAPIŠITE OVAJ REZULTAT

  • poljoo 12.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare