To je to što me zanima!

SAD još ne zna za pobjedu, Klinsmana razbila Kostarika

Iako su prošla tek dva kola u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, SAD je u zabrinjavajućem nizu. Klinsmannova momčad nakon poraza od Meksika (2-1) izgubila je i od Kostarika, ovoga puta 4-0
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Kostarike u susretu je 2. kola završnog kruga kvalifikacija zone COBCACAF za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. godine na domaćem terenu svladala SAD s visokih 4-0 (1-0).

Domaća je reprezentacija povela u završnici prvog poluvremena golom Venegasa (43), da bi sredinom drugog poluvremena u razdoblju od samo osam minuta postigla još tri gola preko Bolanosa (69) i Campbella (74, 77).

Kostarika je sada vodeća na ljestvici s maksimalnih šest bodova, dok su SAD, iako je ostalo još osam kola do kraja kvalifikacija, u teškoj poziciji, jer su i dalje bez boda. U petak je Klinsmannova momčad izgubila na domaćem terenu od Meksika 1-2.

U 2. kolu kiksao je i Meksiko koji je na gostovanju u Panami odigrao samo 0-0, pa sada obje reprezentacije imaju po četiri boda i nalaze se na drugom i trećem mjestu ljestvice.

U preostalom dvoboju 2. kola Honduras je osvojio prve bodove zahvaljujući 3-1 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Trinidada i Tobaga.

Izravni plasman u Rusiju izborit će tri prvoplasirane reprezentacije, dok će četvrta u dodatne kvalifikacije protiv petoplasirane reprezentacije iz azijske zone kvalifikacija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • contreras 16.11.2016.

    kaj nije costa rica a ne kostarika?malo vuk karadzic itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare