To je to što me zanima!

'Sad kada sam se oženio, volio bih otići iz Ukrajine'

Darijo Srna s ukrajinskim Šahtarom osvojio je sve što se dalo, ali ga još nije napustila želja za izazovima. Sada se želi okušati u nekoj jačoj ligi
Vidi originalni članak

Oženio sam se, uplovio sam u bračnu luku, veselim je glasom govorio Darijo Srna nakon dolaska u Bad Tatzmansdorf. U nedjelju navečer, vjenčao se u Dubrovniku s Mirelom,  a u ponedjeljak ujutro već je bio na putovanju za Austriju. Dočekala ga je neugodna vijest. Ozlijedio se Eduardo, moramo bez njega.
- Ha, ne može se tu ništa. Takvi nas problemi prate cijelo vrijeme - rekao je kapetan hrvatske reprezentacije. Sa Šahtarom je osvojio pregršt titula, od domaćih trofeja do onog europskog, pobjednika Kupa Uefe.
- Za deset dana znat ću sve o mogućem transferu - kaže Srna. Njegov odlazak isključivo je u rukama ukrajinskog oligarha Rinata Ahmetova. Novac mu ne znači ništa, ima ga toliko da može odbiti i 40 milijuna eura za Srnu.
- Htio bih se dokazati na nekoj višoj razini, ali ako i ostanem u Donjecku, neću imati ništa protiv. Gazda će ipak na kraju odlučiti - zaključio je Darijo Srna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • basnamjerno 18.05.2010.

    moj srna, zakasnio si...

  • fudbaler 18.05.2010.

    Prošlo je njegovo vrijeme.

  • hrvoje123456 18.05.2010.

    Srna je za sahtar pridonio puno , i svaka mu cast na tome. Ali zasluzuje igrati u puno jacem klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare