To je to što me zanima!

Sad me vidiš, sad me ne vidiš: Novinarku pogodili u glavu...

Što se dogodilo? Jedan od igrača poslao je dugu loptu preko cijelog terena svom suigraču koji je ostao malo prekratak u skoku, a ravno u potiljak pogođena je novinarka koja nije imala pojma što se događa
Vidi originalni članak

Pomalo nesvakidašnja situacija u četvrtak na Mestalli, velebnom stadionu Valencije. Igrači španjolskog kluba i Arsenala vrijedno su se zagrijavali, hvatali radnu temperaturu, uštimavali nišanske sprave... 

S druge strane, novinarka emisije Gol, Monica Benavent javljala se uživo s terena i odjednom je pala kao pokošena hvatajući se za glavu. 

Što se dogodilo? Jedan od igrača poslao je dugu loptu preko cijelog terena svom suigraču koji je ostao malo prekratak u skoku, a ravno u potiljak pogođena je novinarka koja nije imala pojma što se događa. Na sreću, nema nikakvih posljedica. Nakon utakmice je sa smiješkom pozirala s loptom.

Na krilima odličnog Gabonca Arsenal je ušao u finale Europske lige! Izabranici Unaija Emeryja iskoristili su greške domaće obrane i s pobjedom 4-2 obranili prednost iz prve utakmice (3-1) za put na finale u Baku 29. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Guginho 10.05.2019.

    Gacigu nosi zenska glavo 🤣

  • area 62 10.05.2019.

    Drugi put komentiraj sa retrovizorom 😇🤕.

  • Lojqa 10.05.2019.

    Mnogi su zasluzili ovakvu sudbinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare