To je to što me zanima!

Safina: Ne bih pobijedila da mi nije trenera Krajana

Prije godinu dana ne bih bila u stanju tako se dozirati. Imam povjerenja u trenera, on razumije mene i ja razumijem njega, rekla je Ruskinja
Vidi originalni članak

Ruska tenisačica Dinara Safina izborila je četvrtfinale US Opena pobjedom nad Njemicom Grönefled 7-5, 6-0 u setovima.
Za uspjeh je zasluge još jednom pripisala svom hrvatskom treneru Željku Krajanu.
- Danas nisam očekivala pobjedu. Bila sam jednostavno preiscrpljena - izjavila je šesta tenisačica svijeta, koja je igrala šest finala na svojih posljednjih sedam turnira.
- Završila sam zagrijavanje i rekla si osjetivši zamor: 'Stani, više ne možeš!'. Počela sam plakati. Moj mi je trener rekao: 'Znamo, nisi mašina. Ali svejedno probaj izaći na teren i dati onoliko koliko možeš. Ako je to 20 posto, daj makar 20. Nemoj niti jedan posto od toga potrošiti na bilo što drugo, samo udaraj lopticu i viči. Kako god bude, samo se koncentriraj na igru'. To je sve što sam danas činila - izjavila je Safina nastavivši:
- Da mi nije Krajana, već bih na početku turnira tražila avionsku kartu za povratak kući. Malo sam zrelija u glavi. Prije godinu dana ne bih bila u stanju tako se dozirati. Imam povjerenja u trenera, on razumije mene i ja razumijem njega. Sada daleko lakše izražavam vlastite emocije.
Ruskinja je svejedno najavila da se nada da će, u četvrtfinalu protiv Talijanke Pennette, povratiti snagu i igrati sa sto posto mogućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare