To je to što me zanima!

Saga je gotova! Nikola Kalinić je Milanov iduće četiri godine

Milan je tako doveo već 10. pojačanje ovog ljeta i opasno najavio povratak u sam vrh talijanskog i europskog nogometa. Kalinić je provjerena klasa napadača, Milan je profitirao njegovim dolaskom
Vidi originalni članak

Transfer Nikole Kalinića iz Fiorentine u Milan bit će gotov u sljedećih 48 sati, javljaju talijanski mediji. Kalinić je već dogovorio četverogodišnji ugovor koji mu garantira tri milijuna eura godišnje.

Danas će predstavnici oba kluba sastati u Milanu pa napokon dogovoriti i kolika će biti odšteta za hrvatskog napadača. Ranije je problem predstavljalo pet milijuna eura, no čini se da je i to riješeno. 'Violama' je u interesu da saga što prije završi jer žele što prije kompletirati transfer napadača Giovannija Simeonea iz Genoe.

Milan je tako doveo već 10. pojačanje ovog ljeta i opasno najavio povratak u sam vrh talijanskog i europskog nogometa. Kalinić je provjerena klasa napadača, pokazao je sjajnu prilagodbu na talijanski nogomet i Milan je uvelike profitirao njegovim dolaskom. 

No, tu nije kraj napadačkim ambicijama 'rossonera'. Talijanski mediji navode kako još uvijek nije gotova utrka za Aubameyangom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Boki8 01.08.2017.

    Nista lose za Kaleta ali na sta je ovaj Milan spao. Kakvi su igraci tu igrali i svim zvijezdama je Milan bio san a sad osresnji igraci potposuju za isti taj Milan.

  • franctahi 01.08.2017.

    evo lažove, brisao si ljudima komentare jučer, a pokazalo se i dokazalo da si lažov i 0 od novinara, ne da saga nije gotova nego Kalinić ide u Njemačku na pripreme s Fiorentinom. sramota je imati ovakve novinare i medije!

  • Brozo 31.07.2017.

    Kako sam sretan! Sretno Nikola!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare