To je to što me zanima!

Ništa od deportacije... još: Nole ostaje barem do ponedjeljka, a sudac postavio bizarno pitanje

Najbolji svjetski tenisač ostat će i preko vikenda u Melbourneu očekujući konačnu odluku o žalbi na deportaciju. Sud je prihvatio molbu odvjetnika za odgodu. Australian Open počinje 17. siječnja
Vidi originalni članak

Novak Đoković pobijedio je u prvoj sudskoj bitki, ostat će u Melbourneu barem do ponedjeljka, tjedan dana prije početka Australian Opena, na kojem želi loviti 10. titulu i rekordni 21. Grand Slam.

POGLEDAJTE VIDEO:

Odvjetnici srpskog tenisača u zadnji su tren uložili žalbu saveznom sudu kako bi spriječili odluku savezne vlade o deportaciji jer nije imao vizu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đokovićevi pravnici sudjelovali su na saslušanju putem interneta u četvrtak kasno poslijepodne po lokalnom vremenu, dok su Noleta prebacili u centar za imigrante, hotel Park u Carltonu, udaljenom samo tri kilometra od teniskog centra gdje će se igrati Australian Open.

Odvjetnici su se založili za sprječavanje deportacije u četvrtak i detaljnije saslušanje u ponedjeljak, a australske vlasti nisu se protivile takvoj odluci.

Sudac Anthony Kelly zakazao je ročište za ponedjeljak u 10 sati po lokalnom vremenu, odnosno točno u ponoć po srednjoeuropskom. Ranije je tijekom rasprave, zanimljivo, upitao odvjetnike ima li Đoković gdje trenirati u hotelu koji služi kao centar za imigrante.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • arwin 06.01.2022.

    Što god Australci napravili pokret vaxera je dobio veliku plješčurinu.

  • centarfor 06.01.2022.

    Samo bi se osvrnuo na izjavu Noletovog oca. "Mi Srbi nismo nikada nikoga napali". Naravno ima kratku pamet. Nole, kakvog to oca imaš? Znam sigurno da ti razmišljaš nešto drugačije.

  • Zoran 1 06.01.2022.

    Da je (u tenisu) najveći ikada, najveći jeste! Ali (uvek to naše balkansko jebeno ALI) da mu ova lakrdija nije trebala, nije mu trebala. Da ima pravo na svoj izbor to je nesporno. Kao što, uostalom, svako punoletan ima pravo o sebi i o svojim postupcima da odlučuje sam. Umesto najjednostavnijeg: "Fuck you kenguri i vi i vaš GS, nisam vakcinisan i neću da se vakcinišem! Terajte se u pi*du materinu(videsmo bezbroj  da to ume  i da velikom verniku SPC nije strano da nešto takvo odvali javno), namestio se svojevoljno (opet njegov izbor) australijskim političarima k'o kec na banku. Taman pred njihove izbore koji su, kao i kod nas u Srbiji,  na proleće(kod njih je tada jesen). Imaju savršenu priliku da, trenirajuči strogoću nad jednom zvezdom svetsih razmera, upišu sebi koji procenat rejtinga pred svojim glasačima koje su, by the way, debelo maltretirali u zadnje dve godine globalnog Corona cirkusa, raznoraznim opravdanim ili neopravdanim (kako ko gleda) zabranama, ograničenjima kretanja i totalnim zatvaranjima na znatne vremenske periode. Na kraju, zapitajmo se da li bi svaka politička klika, bilo u kojoj zemlji, o Srbiji da ne govorimo, gledala da iskoristi ovakvu situaciju pred izbore? Radi islustracije, srpski provladin tabloid, tari-guz "Informer" objavio da je naš ambasador u Kanberi uputio zvaničnu notu, Vučić razgovara sa Đokovićem (preko česme, verovatno ) etc... Pa mi u Australiji NEMAMO AMBASADORA, ALOOO. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare