To je to što me zanima!

Šahist slavio pa ga optužili da je koristio vibrirajuće analne kuglice: Ako želite, skinut ću se!

Nikad nisam varao u igri na ploči. Nije me briga, znam da sam čist. Mogu igrati u kutiji u kojoj nema elektriciteta ako treba. Nije me briga, odgovorio je šahist Niemann na optužbe
Vidi originalni članak

Šahovskog velemajstora Hansa Niemanna (19) optužili su da je varao na meču sa svjetskim prvakom Magnusom Carlsenom, a sama optužba odnosno način na koji je to napravio je bizarna. 

Naime, na društvenim mrežama pojavila se teorija da je Niemann slavio protiv Carlsena koristeći vibrirajuće analane kuglice. To su igračke za analnu stimulaciju koje se sastoje od niza povezanih kuglica, a mogu se stimulirati bežičnim upravljanjem što navodno radio nepoznati pomoćnik u onim trenucima koji su bili presudni. 

Niemann je pobjedom prekinuo dvogodišnju dominaciju norveškog šahista, a nakon optužbi je odgovorio na prozivke te je demantirao iste. 

- Nikad nisam varao u igri na ploči. Ako želite da se skinem potpuno gol, učinit ću to. Nije me briga, znam da sam čist. Mogu igrati u kutiji u kojoj nema elektriciteta ako treba. Nije me briga. Ja sam tu samo da pobjeđujem na pošten način - rekao je Niemann koji je ranije priznao da je varao na online turnirima od 12. do 16. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Filipescu K 15.09.2022.

    Onako na prvu mi izgleda da je varao samo svog dečka jer je imao to u šulcu. Možda nam autor teksta pojasni kako to pomaže kod šaha?

  • mesarko 15.09.2022.

    znači ima povijest varanja kako je i sam priznao, al ovo je znao da ga neće tjet skidat...koja sprdnja. samo Carlsen rođaci

  • Prki600 15.09.2022.

    A da ste objasnili kako je vibrator u stražnjici varanje u šahu???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare