To je to što me zanima!

Šahtar s rezervama lako do prve pobjede poslije tri kiksa

Trener Luis Castro odmarao je čak deset prvotimaca za Dinamo, a u pobjedi u Lavovu kod Karpata zabili su Borjačuk, Kovalenko i Tete
Vidi originalni članak

Šahtar je uoči dolaska u Zagreb prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede. U 13. prvenstvenom kolu ukrajinski je prvak u Lavovu pobijedio Karpate 3-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golove su zabili Borjačuk u 10., Kovalenko u 58. i Tete u 65. minuti.

I dok je Nenad Bjelica Interu sučelio Gvardiola, Điru, Šituma..., ali i svoje udarne adute Olma, Oršića i Petkovića, Luis Castro za srijedu i Maksimir odmarao je sve najjače adute.

Iz udarne postave u Lavovu je krenuo tek Taras Stepanenko.

Ulaznica za Dinamo - Šahtar gotovo više nema, Maksimir će biti krcat u utakmici koja može donijeti osminu finala Lige prvaka.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DominikLivakovic1 02.11.2019.

    "U utakmici koja može donijeti osminu finala Lige Prvaka"? Molim vas na koji način. 3 utakmice do kraja znače 9 bodova. Kojom to logikom ova utakmica "može" donijeti osminu? Da bi ova utakmica donijela osminu finala, Dinamo bi nakon te utakmice trebao biti 6+ bodova ispred Šahtara i Atalante, a pošto imamo jednak broj bodova kao Ukrajinci, ne možemo ni na kakav način doći do osmine u idućoj utakmici. Može nas približiti. Pazite kako pišete. Završili ste novinarsku školu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare