To je to što me zanima!

Šahtarov mladić lajkao objavu u kojoj se slavi pobjeda Rusije nad Srbijom. Klub ga je kaznio

Mladi nogometaš Šahtara, Khusrav Toirov, na društvenim je mrežama lajkao objavu u kojoj se slavi pobjeda Rusije u toj utakmici, a taj se potez nije svidio ukrajinskom prvaku
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Rusije u četvrtak je odigrala prvu utakmicu otkako ih je Uefa izbacila iz međunarodnih natjecanja nakon početka invazije nad Ukrajinom. Rusi su u prijateljskom susretu s uvjerljivih 4-0 pobijedili Srbiju.

Mladi nogometaš Šahtara, Khusrav Toirov, na društvenim je mrežama lajkao objavu u kojoj se slavi pobjeda Rusije u toj utakmici, a taj se potez nije svidio ukrajinskom prvaku, koji ga je kaznio oduzimanjem mjesečne plaće u iznosu od sedam tisuća eura. 

- Vidjeli smo njegovu reakciju na objavu u kojoj se slavi pobjeda agresora. Smatramo da je to neprihvatljivo i sramotno ponašanje. Nogometaš će biti kažnjen oduzimanjem jedne mjesečne plaće, a novac će otići jednoj od posada Oružanih snaga Ukrajine - priopćio je Šahtar.

EUROPSKA LIGA Feyenoord i Ivanušec izvukli su remi s Romom, Pušić i Šahtar se dvaput vraćali protiv Gattusa ČUDO OD DJETETA Darijo Srna iz Neretve u Šahtar doveo dječaka (14): Noa je već debitirao za juniore 'rudara'!

Inače, Toirov je rodom iz Tadžikistana, a prošle je godine došao u Šahtar i uglavnom igrao za juniore. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Puno volim Hrvatsku 23.03.2024.

    On je slavio poraz našega agresora, treba ga nagradit.

  • nohname 23.03.2024.

    Koja glupost

  • hercegovac katolik lopina 23.03.2024.

    Ameri napravili 500 ratova i nisu izbaceni iz sporta

Komentiraj...
Vidi sve komentare