To je to što me zanima!

Said: Ipak smo pokazali da se možemo nositi s Evertonom...

Šteta zbog tih šansi Ercega i Memolle, bilo bi puno neizvjesnije da je ostalo 2-1. Ipak, i ovako je sve otvoreno, uvjerava Said Ahmed Said nakon poraza Hajduka u Engleskoj
Vidi originalni članak

Izgubili smo, ali smo u drugom dijelu pokazali da se možemo nositi s njima, rekao je Said Ahmed Said nakon poraza Hajduka kod Evertona 2-0 u prvoj utakmici četvrtog pretkola Europske lige na Goodison Parku.

Splićani su pružili solidan otpor favoriziranom premijerligašu, ali nisu uspjeli izbjeći poraz nakon golova Michaela Keanea u 30. i Idrisse Gueyea u 45. minuti. Istina, bilo je nekoliko šansi za goste u nastavku...

- Šteta zbog tih šansi Ercega i Memolle, bilo bi puno neizvjesnije da je ostalo 2-1. Ipak, i ovako je sve otvoreno u uzvratu pred našim navijačima - dodao je gansko-talijanski napadač.

- Malo je naših igrača igralo ovakve utakmice. Logično je da smo u početku bili pomalo impresionirani - istaknuo je Said, prenosi Dalmatinski portal.

- Jako sam sretan prvim poluvremenom i jako nesretan drugim. Ispustili smo odličnu šansu zabiti više golova - kazao je trener Evertona Ronald Koeman i potvrdio kako je njegova momčad dosta "visjela" u nastavku.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Grdelin_1 18.08.2017.

    Sramota, prazno gledaliste je najmanje sto im se moze dogodit, navijac sam Hajduka

  • plafon123 18.08.2017.

    Nikola Vlašić...sto reci? Trenutno itekako bolji od Ćorića(koji ima vise talenta, al se digao previse u zvijezde) i uz Soudanija i Fernandesa najbolji igrac lige..Za tog decka nema izgubljene lopte. Pokazao je veceras da se i s najboljima moze nositi. Samo neka nastavi raditi kao dosad i velika buducnost ga ceka. A prvo poluvrijeme, nije bio korner koji je prethodio golu, al ajde, nije mogao sudac to lipo vidit, a drugi kriminalna greska Savvasa koji je i u par navrata kad je mogla neka polukontra sijevnit, doda ili presporo, ili iza leđa, a najcesce - krivo.Drugo odlicno. Inace Everton nije nesto posebno odigrao, steta sto bar jedan gol nije Hajduk zabio, al sta je tu je.

  • ZvonkoAnti 18.08.2017.

    Bravo Everton. Sašijte im još tri komada na tovarskom kotilištu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare