To je to što me zanima!

Saka se propisno osramotio, 'topnici' srušili Aston Villu

Čini se da je momčad Mikela Artete napokon ugledala svijetlo na kraju tunela. Nakon uvodna tri poraza, evo, već šest utakmica u kojima su osvojili 14 bodova
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 9. kola Premiershipa Arsenal je na Emiratesu slavio protiv Aston Ville i, barem privremeno, zasjeo na 9. mjesto na tablici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TRAŽI SE ZAMJENA Nastavak nove ere Newcastlea: Steve Bruce više nije menadžer

'Topnici' su došli u prednost preko Thomasa Parteyja u 23. minuti, a vodstvo je udvostručio Aubameyang duboko u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Gabonac je promašio priliku iz najstrože kazne, ali je natrčao na odbijanac i pospremio ga u mrežu. 

Ranije se u strijelce mogao upisati i tragičar finala Eura Bukayo Saka, koji je promašio nevjerojatnu priliku.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Za tricu Arsenala pobrinuo se Emil Smith Rowe lijepim potezom u 56. minuti, a konačan rezultat, ispostavilo se, postavio je Jacob Ramsey fantastičnim udarcem u 82. minuti.

DRESS CODE Newcastle moli navijače da se ne oblače u arapskome stilu

Čini se da je momčad Mikela Artete napokon ugledala svijetlo na kraju tunela. Nakon uvodna tri poraza, evo, već šest utakmica u kojima su osvojili 14 bodova.

Aston Villa je, s druge strane, upisala treću uzastopni, a ukupno peti ovosezonski ligaški poraz i nalazi se na 13. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gunersss_ 23.10.2021.

    MORAJU od pocetka igrat Laca i Auba.Ono jucer je bilo gazenje protivnika,imali su "samo" 2:0 na poluvremenu a mogli su 5:0 po velikim prilikama! Napad je puno jaci kad igra sa njima.Kad je sam naprijed Auba onda je napad puno slabiji..znaci MORA sa dvojicom naprijed!

  • Ivan Masic 22.10.2021.

    COYG ❤️😎

  • 22.10.2021.

    Polako se vracaju na stazu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare