To je to što me zanima!

Sakrili su se u mišju rupu: Igrači bježali od navijača

Nakon poraza od Zadra igrači Hajduka dugo su se skrivali po prostorijama i svlačionicama na Poljudu. Vani su ih čekali navijači Hajduka...
Vidi originalni članak

Skupina od 30-ak navijača Hajduka od prve do zadnje minute utakmice šetala je oko Poljuda i navijala, pokušavajući probuditi uspavanu momčad. Poderali su glasnice, no njihovi napori nisu urodili plodom. Hajduk je odigrao jednu od najgorih utakmica u zadnjih nekoliko sezona i samo ih je skromna kvaliteta igrača Zadra spasila od povijesnog poraza kao što je bio onaj protiv Debrecena (5-0). Razočarani i uvrijeđeni navijači su se okupili oko službenog ulaza u stadion i uz nekoliko neizbježnih uvreda zapjevali "ne mogu ti to oprostiti, nemam snage da zaboravim, srce boli kad ga ostave, moj Hajduče to je najgore..."
Nisu svi igrači Hajduka smogli hrabrosti izaći pred navijače, neki su u manjim grupama odvezeni sa stadiona preko sporednog ulaza, a dio ih je do kasno u noć ostao u klupskim prostorijama i svlačionicama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DSoldo 03.08.2009.

    A da se zapitaju ti \"navijaci\" zasto Hajduk igra pred praznim tribinama? Ako već žele dobro Hajduku neka idu raditi nešto i neka puste prave navijače Hajduka da dolaze na stadion. One navijače koji ne prave nerede i znaju štedjeti pare svom voljenom klubu a ne ih trošiti na kazne. A policija bi mogla otici malo na obuku u Zilinu da vide kako se ponaša prema huliganima.

  • PeGO 03.08.2009.

    @fnatic_zg 3.8.2005. izgubili na poljudu 5-0, sveukupan rezultat bio 8-0 za Debrecen. To je najveća pušiona Hajduka ikad. Najveći uspjeh Hajduka, ujedno i HR klupskog nogometa, mislim 1995. godine kad su bili u 1/4finalu lige prvaka ;)

  • josko11 03.08.2009.

    koja stoka ta torcida hahahahah, svoje igrače čekali palicama, hahahhaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare