To je to što me zanima!

Salzburg kiksao uoči Dinama: Fantastični Ljubičić im je zabio!

Dinamo u srijedu gostuje kod Salzburga u trećem kolu Lige prvaka, a da Austrijanci itekako imaju slabe točke, pokazao je LASK koji im je uzeo bod u desetom kolu austrijskog prvenstva
Vidi originalni članak

Marin Ljubičić preporodio se otkako je iz Hajduka došao na posudbu u LASK. Oslobodio se pritiska koji ga je očigledno kočio na Poljudu i u vrlo kratkom roku pokazao o kakvom talentu je riječ.

Zabio je sedam golova u deset kola, a najnovija žrtva mu je najjači austrijski klub Salzburg! No, niti to nije dovoljno za poziv u mladu reprezentaciju.

Dinamo u srijedu gostuje kod Salzburga u trećem kolu Lige prvaka, a da Austrijanci itekako imaju slabe točke, pokazao je LASK koji im je uzeo bod u desetom kolu austrijskog prvenstva!

Salzburg je dominirao cijeli susret, ispalio čak 27 udaraca na gol gostiju, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu. I onda šok. U 78. minuti Marin Ljubičić sjajno je reagirao i pogodio za 1-0.

Gol pogledajte OVDJE

Uslijedila je totalna ofenziva domaćina. Sučić je ušao u 61. minuti, Šimić u 75. Imali su i oni svoje šanse, ali spasio ih je Solet koji je zabio u 96. minuti za remi. 

Salzburg je tako na tablici ostao ispred LASK-a s četiri boda, ali trener Jaissle nikako ne može biti zadovoljan. Velikih problema imali su s realizacijom, a za nekoliko dana dolazi im Dinamo koji će jurišati na tri boda. Ljubičić je pokazao kako im zabiti, a sada je na Petkoviću i Oršiću da to ponove. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • labud labud 02.10.2022.

    Definitivno je trebao ostati u Hajduku,rasni strijelac,nasa skola,nase dite,zalosno....

  • Tko sere 55 01.10.2022.

    Hajdukova škola. Ljuba vidimo se na lito 🔴🔵

  • PumaPunku 01.10.2022.

    Otisao je radi levaje, iz pouzdanog izvora

Komentiraj...
Vidi sve komentare