To je to što me zanima!

Salzburg ponudio 1,4 milijuna eura za Ibaneza, Zvezda odbila

Dobrim igrama u Crvenoj Zvezdi, nekadašnji lijevi bek Dinama Luis Ibanez, zaradio je pažnju većih klubova. Red Bull Salzburg je ponudio novac, ali Zvezda ga je odbila
Vidi originalni članak

Luis Ibanez (27) je sedam godina bio član Dinama, od 2008. do 2015. godine. Argentinac je za "modre" odigrao oko 160 utakmica, a zadnje dvije sezone u Dinamu proveo je na posudbama. Beogradska Crvena zvezda odlučila ga je dovesti početkom ove sezone, a Ibanez im se odužio odličnim igrama - u 14 utakmica zabio je tri gola i upisao čak šest asistencija.

Odličnim nastupima zaradio je pažnju većih europskih klubova, a prvi korak napravio je austrijski Red Bull Salzburg. Aktualni austrijski prvak Zvezdi je ponudio 1,4 milijuna eura, a Ibanezu plaću od 600.000 eura. 

- Za neke nogometaše postoje nepristojne ponude, ali Ibanez nije na prodaju - rekao je trener Crvene zvezde Miodrag Božović.

U slučaju da ga prodaju, bio bi to odličan posao Zvezdine uprave, pošto je Ibanez iz Dinama došao kao slobodan igrač. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • cassyman 10.11.2015.

    daj boze da ode u neki klub i uspije , jako puno je dao dinamu i steta sto ga se sikaniralo :) samo naprijed !

  • LIJEPA LI SI 09.11.2015.

    I prije sam govorio i sad ponavjam,covjek ima mjesta u HR reprezentaciji (ako sam dobro upucen,ima nase drzavljanstvo) Cudio sam se kad su ga pustili iz Dinama , mislim da se tu nesto drugo igralo i smicalo a ne njegova igra i kvaliteta .

  • SpužvaBobSkockani 09.11.2015.

    teško da će se skinuti sa čevapa

Komentiraj...
Vidi sve komentare