To je to što me zanima!

Salzburg prejak: Red Bull Medvjedima uvalio petardu

Hokejaši Medveščaka doživjeli su najveći domaći poraz odkad nastupaju u EBEL ligi. Red Bull je bio daleko jači protivnik i na kraju je slavio 5-0
Vidi originalni članak

Medveščak nije uspio upisati prvu domaću pobjedu u novoj sezoni EBEL lige. Red Bull Salzburg je bio prejak protivnik za Medvjede te ja na kraju uvjerljivo slavio 5-0. Ni dupkom puna Ledena dvorana Doma sportova nije uspjela pomoći Medveščaku da upiše drugu pobjedu zaredom nakon slavlja na otvaranju sezonu u Grazu. Prva trećina bila je tvrda i izjednačenja te je završila bez golova. Napadi novog pojačanja Banhama i Hećimovića nisu urodili plodom. U drugom trećini uslijedio je pad domaćina što je aktualni prvak iskoristio preko Lakosa koji poentira u 25. minuti za vodstvo Red Bulla. Medveščak se nije predavao, ali pločica jednostavno nije htjela u gol. Pewal je zabio za povećanje na 2-0, a u zadnjoj trećini uslijedio je punjenje Kristanove mreže. Zabijali su Holst, Trattnig i Pewal, a Ledena je goriti zadnjih pet minuta. Dokle god Medvjedi pružaju pravi muški otpor bez obzira na rezultat, u bezrezervnu podršku vjernih navijača ne moraju sumnjati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nebra 12.09.2010.

    Nije stamota izgubit od duplo bolje ekipe glavno da su se naši borili to dolaze ljudi gledat

  • chesnjofka 12.09.2010.

    Od kud su ove seljačine koje samo čekaju da nešto popljuju? Da jesmo, dobili smo petardu. Kakve veze ima. Štimung je vrhunski i utakmica je bila veličanstvena. Bar nije bilo seljačina sa bakljama i topovskim udarima, a nije ni bilo nikakvih huliganskih ispada. Svaka čast.

  • skeletor83 12.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare