To je to što me zanima!

Sam Allardyce novi je izbornik Engleske: To sam uvijek želio...

Za mene je ovo najbolji posao u engleskom nogometu. Počašćen sam što su baš mene izabrali. Moramo učiniti zemlju ponosnom, rekao je novi izbornik Engleske Sam Allardyce (61)
Vidi originalni članak

Donedavni menadžer Sunderlanda Sam Allardyce novi je izbornik engleske reprezentacije. Allardyce je potpisao na dvije godine, a za svaku će dobiti 3,5 mil. €.

Iskusni Allardyce zamijenio je Roya Hodgsona koji je podnio ostavku nakon poraza od Islanda u osmini finala nedavnog Eura u Francuskoj.

- Počašćen sam što sam angažiran za engleskog izbornika, to je posao koji sam oduvijek želio. Za mene je to najbolji posao u engleskom nogometu. Učinit ću sve  što je u mojoj moći kako bi reprezentacija ostvarila uspjeh kakav naši navijači zaslužuju. Iznad svega moramo učiniti čitavu zemlju ponosnom na nas - izjavio je Allardyce.

Nakon igračke karijere u kojoj je najviše vremena proveo u dresu Bolton Wanderersa, uz kratkotrajna razdoblja u Sunderlandu, Millwallu, Tampa Bay Rowdiesima, Coventry Cityju, Huddersfield Townu, Preston North Endu i West Bromwich Albionu, trenersku karijeru je započeo upravo u WBA-u i to u ulozi menadžera-igrača.

Kao trener Allardyce je vodio Blackpool i Notts County prije no što je 1999. godine preuzeo Bolton s kojim je 2000. stigao do finala FA Kupa, te 2005. osvojio peto mjesto u Premier ligi. Uslijedile su epizode u Newcastle Unitedu, Blackburn Roversima, West Ham Unitedu i Sunderlandu kojega je prošle sezone spasio ispadanja u drugu ligu.

Big Sam je čudo

Evo i malo njegove druge strane. Upoznajte Big Sama, kako ga zovu na Otoku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Prevaratska Republika 23.07.2016.

    bilo koji engleski trener njih vodio od toga nebu ništ dobro jel su igrači plačenici kojima se neda igrat za engleski dres.

  • BOGOLJUB ATEJISTA 23.07.2016.

    Čini se da ih je Kruno odbio i da ipak odlazi u Belgiju

  • Klimzy 23.07.2016.

    Odlican motivator, ali kao strateg i takticar 0 bodova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare