To je to što me zanima!

Samaras: Bod nije uspjeh, tko će proći grupu ne znam

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pokušali smo uzeti sva 3 boda, probali smo zabiti, ali nam kontre nisu uspijevale, a to je naša igra, rekao je Samaras, prvi napadač Grčke i Celtica
Vidi originalni članak

Samaras je u 19. minuti skoro 'zaledio' Maksimir. Imao je najbolju šansu Grčke na utakmici i najbolju dotad, a lopta je prošla vrlo blizu stative. Na sreću fulao je, a Hrvatska usprkos boljoj igri nije došla do pobjede. Ipak, Samaras nije zadovoljan bodom. Na to pitanje samo je nevoljko odmahnuo rukom:
- Ma kakvi. Pokušali smo uzeti sva tri boda, probali smo zabiti, ali nam kontre nisu uspjevale, a to je naša igra. Teško je igrati protiv Hrvatske, dobri su igrači. Ima još puno utakmica do kraja, a ne zna se tko će proći dalje. Svi moraju dati 100 posto svojih mogućnosti u svakoj utakmici jer je grupa teška - rekao je napadač koji inače zabija u Celticu.
Alfa i omega grčke repke je neuništivi Karagounis. On je, za razliku od gore spomenutog suigrača, bio zadovoljan.
- Dokazali smo svima, ali i sebi da protiv jake reprezentacije možemo napraviti dobar rezultat, 0-0 je veliki uspjeh. Kupili smo si vremena za nastavak kvalifikacija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kurcoslav 08.09.2010.

    Da mi je znat odakle ste vi Grci pokupili svoju filozofiju nogometne igre? Talijani su za vas goli k..., pa vi ste doktori bunkera i kukavičke igre. I pazi njega s bodom nije zadovoljan, naravno trebali su zabit gol iz jedne jedine pišljive polušanse i uzet sva 3. Strašno

  • gorski1 08.09.2010.

    pametnjakovicu , pitaj mene , ja znam tko nece - a to je upravo tvoja jalova i kilava grcka , uzet ce vas narednih 100 ljeta da nesto napravite , i uvijek cete biti nista drugo nego mali ruzni grcici - metar i zilet . Istina bog zene su vam lijepe , ali vi ste ocaj bozji , hvala ti boze pa sam HRVAT..

  • gorski1 08.09.2010.

    jeste , u pravu si frajeru , samo si zaboravio dodati da si time samo produzavate agoniju , sto seres majmune , vi kao veliki tim , pa seronjo jedan branili ste gol sa svih11 , i to je tebi uspjeh , dokaz snage , tebi treba psihijatar , u ostalom opet cemo vas gledati kako sjedite na travnjaku i toboze placete - jer to je sad fora - mars stoko gadite mi se !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare