To je to što me zanima!

Samba u Zagrebu: Brazilke su slavile pobjedu protiv Srbije...

Slavila je brazilska nogometna reprezentacija večeras protiv Srbije 2-0 i tako osigurala plasman u osminu finala prvi mjestom u skupini, a vatreno se za 'Seleçao' navijalo i u Zagrebu
Vidi originalni članak

Došao je Brazil do 2-0 pobjede protiv Srbije, koja ih je smjestila na prvo mjesto u skupini E i poslala u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Očekivano se slavilo na ulicama Brazila i Moskve, ali dobra atmosfera nije izostala niti u Zagrebu. Na Trgu bana Jelačića okupilo se nekoliko Brazilki koje su strasno navijale za svoje igrače.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zavijene u brazilske zastave i sa zeleno-žutim bojama na licu pratile su Brazilke svaki korak Neymara i ekipe na terenu, a s istim zanimanjem gledali su i Zagrepčani njih.

Bilo kako bilo, definitivno imaju razloga slaviti do dugo u noć, a na Trgu će se opet moći okupiti u ponedjeljak, 2. srpnja, kada Brazil od 16 sati igra protiv Meksika u osmini finala SP-a u Rusiji.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Johnnie Walker 28.06.2018.

    Auuj uz ove bi i šešelj navijo ta brazil

  • veckovinkovci 28.06.2018.

    Bravo za Brazil a ova u sredini je prava zenska

  • Pošten ko političar 28.06.2018.

    Idući put kad igra Brazil, ja dolazim da dam brazilkama gol na domaćem terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare