To je to što me zanima!

Sammer: Mandžo će se morati pomiriti da ima konkurenciju

Mario ostaje naš ključan igrač, ali morat će se pomiriti, kao i ostatak momčadi, da će uvijek imati jaku konkurenciju za pozicije, rekao je sportski direktor Bayerna
Vidi originalni članak

Sportski direktor Bayern Münchena Matthias Sammer poručio je Mariju Mandžukiću da će situacija u klubu biti malo drugačija nakon dolaska Roberta Lewandowskog.

Poljski napadač Borussije Dortmund potpisao je petogodišnji ugovor s Bavarcima, za koje će imati pravo nastupa od sljedeće sezone.

- Mario ostaje naš ključan igrač, ali morat će se pomiriti, kao i ostatak momčadi, da će uvijek imati jaku konkurenciju za pozicije - rekao je Sammer za njemački Bild i dodao:

- Ne možemo samo čekati da bi se stvari počele raspadati kako bi onda ishitreno kupovali. Zašto bi bilo loše što dovodimo igrače iz drugih klubova Bundeslige? Ljudi bi nam mogli iskazati poštovanje i odati priznanje kako radimo naš posao.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • spider-man 08.01.2014.

    mandžo da se brine otiso bi iz bayerna on uziva i igra sa srcem i daje 100% tak da ja ne vidim nikakvu prijetnju

  • NaKituMiNajaši 07.01.2014.

    Mario odi ti lijepo od tamo,ostat ce na klupi i neces igrat....pa poznata stvar da taj pep nevoli Hrvate.....

  • juppy 07.01.2014.

    pa tko zna da ce lewa biti tako dobar u bayernu kao u borussiji mozda ce se zagubiti jer to je druga ekipa drugi igraci i sve ostalo je drugacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare