To je to što me zanima!

Sammir 'biciklom' do kondicije, Zagorac izvodio čuda na golu

Posebno je oduševio bivši golman Splita i Lokomotive, Danijel Zagorac. Imao je dvije impresivne obrane (u videu na 1:32) u stilu Gigija Buffona. Trening je efektno završio golčinom trener Ivajlo Petev
Vidi originalni članak

Nogometaši zagrebačkog Dinama odrađuju pripreme u turskom Beleku pod budnim oko trenera Ivajla Peteva. U lov na Rijeku 'modri' moraju maksimalno spremni, stoga je Sammir krenuo s ozbiljnim radom na kondiciji zagrijavajući se na sobnom biciklu u teretani.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije potpisa ugovora s aktualnim prvakom, odnosno povratka u svoj omiljeni klub, Brazilac je priznao kako 20 dana nije trenirao.

Za to vrijeme, ostali igrači, uključujući vratare Dominika Livakovića, Danijela Zagorca i Marka Mikulića odrađivali su trening na travnjaku. Posebno je oduševio bivši golman Splita i Lokomotive, Danijel Zagorac.

Imao je dvije impresivne obrane (u videu na 1:32) u stilu Gigija Buffona, a trening je efektno zaključio trener Ivajlo Petev. Sjajni Livaković koji je radio čuda u Nanningu u dresu reprezentacije prije desetak dana, nije imao šanse.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Davormmm 26.01.2017.

    Bačeni novci na djeda..... bolje da su doveli nekog klinca pa ljepo za par sezona od dečka zaradit koji milion....

  • vedrinho1 26.01.2017.

    Koga boli ona stvar za samira

  • SickFluf 25.01.2017.

    Mislim da od Sammira u Dinamu nece biti ništa u smislu igre. Sjetimo se samo kolka je to ljenguza. Kad mu se da igrat najbolji je na terenu ali u 80% slucajeva igra preko one stvari. Pogotovo sad kad se drugi put vraca. Mislim da je to promašaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare