To je to što me zanima!

Sammir bolji od Ronalda: Filho među najboljim driblerima lige

Sammir se našao u probranom društvu najboljih driblera Primere. Hrvatski Brazilac je na 11. mjestu s 35 uspješnih driblinga. Goal je sastavio galeriju najboljih driblera
Vidi originalni članak

Lionel Messi najbolji je dribler Primere nakon 21 kola španjolskog prvenstva. Prema Goalovoj statistici, Messi je na vrhu s 92 uspješna driblinga, iza njega je Cartabia iz Cordobe s 55 uspješnih driblinga , a treći je Isco (53 driblinga).

U ovom se probranom društvu našao i hrvatski Brazilac Sammir , koji je 11. dribler Primere s 35 uspješnih driblinga. Ronaldo je ušao u TOP 20 s 29 uspješnih driblinga.

Gerard Pique upoznao je Sammira pred kraj prošle godine. Getafe je odigrao 0-0 protiv Barce, Sammir je bio jedan od najboljih na terenu, a u jednom trenutku gurnuo je kroz noge Piqueu i dobio ovacije domaćih navijača.

Youtube

Nedavno je Sammir čudesno asistirao u utakmici protiv Celte za pobjednički gol. "Lažnjakom" je izbacio igrača i petom izbacio obranu. Potez za pamćenje.

- Trener me odmah nakon utakmice zagrlio i čestitao. Ni sam ne znam kako sam to napravio. Vidio sam tek kad sam došao kući i pogledao video - rekao je Sammir nedavno za 24sata.

Sammirov Getafe u nedjelju dočekuje Sevillu.

Galeriju najboljih driblera pogledajte na Goalu .

Youtube
Idi na 24sata

Komentari 70

  • 357 08.02.2015.

    ako mislis da si bolji od njega, dokazi se negdje

  • Ivan Husnjak 07.02.2015.

    Sammire, odmah u repku! :)

  • SnažniHulk 07.02.2015.

    vidi se da je iz dinama;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare