To je to što me zanima!

Sammir: Gurao sam kroz noge u Madridu, san mi je ispunjen

San mi je ispunjen... Istrčao na Bernabeu, gurao kroz noge na Bernabeuu i počeo akciju za prvi gol, napisao je Brazilac Sammir na svom Twitter profilu oko podneva
Vidi originalni članak

Nije odigrao utakmicu za pamćenje, nije zabio gol niti asistirao. Imao je par solo prodora i 'podvalio' je par dobrih lopti, ali ništa konkretno i dovoljno tek za prolaznu ocjenu. K tome je Dinamo izgubio 6-2, ali Sammir nije previše razočaran dan kasnije.

- Dobar dan! Sad sam se probudio. San mi je ispunjen... Istrčao na Bernabeu, gurao kroz noge na Bernabeuu i počeo akciju za prvi gol - napisao je Brazilac na Twitteru nešto iza podneva.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Leandro_1 25.11.2011.

    Ja ne znam kolika budala moras biti da izjavis ovako nesto nakon onakve utakmice. Dinamovac sam otkad znam za sebe ali ovaj Sammir stvarno je blesav kad ide ovako nesto reci javno. I jos za tekmu protiv Ajaxa u ZG izjavi da je pri rezultatu 1/0 znao da je gotovo. Realno mislim da njega treba pod hitno prodati ako se uopce jos može, jer nam ne treba takav igrač. Sammire odi, odiiii dok jos možes...

  • HercegSvabo 24.11.2011.

    nije piće za slabiće

  • zera 24.11.2011.

    Sammir je škart kojeg mamić oće unovčit pošto poto sad ga gura u reprezentaciju a ja se nesjećam kad je zadnji put zaigra dobru utakmicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare