To je to što me zanima!

Sammir izabran u idealnu momčad Europske lige...

Dinamov veznjak Sammir izabran je u idealnu momčad prvog kola Europske lige nakon sjajne predstave protiv Villarreala na Maksimiru (2-0)
Vidi originalni članak

Nakon veličanstvene predstave u Maksimiru, hvalospjevi Dinamovom Brazilcu Sammiru ne jenjavaju. Nakon što je doživio ovacije, španjolski mediji ga proglasili "igračinom", nogometni portal Goal.com uvrstio ga je u idealnu momčad prvog kola Europske lige. Sammir je odigrao fenomenalnu utakmicu protiv Villarreala (2-0) u kojoj je asistirao Rukavini za prvi gol, a drugog je zabio sam na dodavanje Cufrea.
"Ofenzivni veznjak je bio arhitekt Dinamove pobjede protiv Villarreala. Namjestio je prvi gol poslavši loptu kroz obranu, a potom zaključio utakmicu golom deset minuta prije kraja susreta", piše Goal.com.
Uz Sammira, u formaciji momčadi 4-3-3, mjesta u veznom redu našli su Mario Götze (Borussia Dortmund) i David Silva (Manchester City).
Napad je bio rezerviran za trojac Artjoms Rudņevs (Lech), Patrick Helmes (Bayer), Aleksnadr Keržakov (Zenit) budući da je svaki od njih na svojim utakmicama postigao "hat-trick".

IDEALNA MOMČAD PRVOG KOLA (4-3-3):
Akinfejev - Guiaro, Gastaldello, Chiellini, Camara - Silva, SAMMIR, Götze - Helmes, Rudņevs, Keržakov  

Idi na 24sata

Komentari 42

  • žižula 17.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • žižula 17.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • žižula 17.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare