To je to što me zanima!

Sammir: Kad smo primili prvi gol, znao sam da je gotovo

Ne znam zašto griješimo, kad bih znao razloge bilo bi dobro. Pali smo nakon prvog primljenog gola i tad sam znao da je sve gotovo, rekao je Sammir nakon utakmice
Vidi originalni članak

Nakon novog poraza u Ligi prvaka, dinamovci su redom razočarani izlazili iz svlačionice. Iskreno su priznali kako je Ajax zasluženo pobijedio.

- Rezultat je valjda realan, ako tako piše na semaforu. Prva pogreška i primili smo prvi gol, druga pogreška i dobili smo drugi i tu više nema povratka - rekao je Tonel.

Milan Badelj odigrao je samo jedno poluvrijeme.

- Igrao sam koliko sam mogao, još osjećam posljedice aduktora, žao mi je što nisam mogao više. Kad sve pogledamo, Ajax je bio bolji i zasluženo je pobijedio. Imali su veći posjed lopte, dobro kombinirali, a mi trčali i umarali se. Probat ćemo u idućim utakmica nešto napraviti, koliko ćemo moći.

Mateo Kovačić je vidno šepao i izgubljen je na neko vrijeme.

- Moram na pregled, boli me jako. Onaj drugi gol ni ne računam jer je već bilo gotovo, ali da se može protiv Ajaxa, može. 

Sammir je znao da je gotovo već kod prvog gola.

- Nismo iskoristili svoje prilike, oni svoje jesu. Ne znam zašto griješimo, kad bih znao razloge bilo bi dobro. Pali smo nakon prvog primljenog gola i tad sam znao da je sve gotovo.

Među zadnjima je u mix-zonu izašao Fatos Beqiraj.

- Ne znam zašto ne zabijamo. Sutra kad se probudim, sve ću analizirati. Ne znam što bih rekao, ali ako želimo nešto napraviti moramo se razbuditi.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • boww 19.10.2011.

    hallo ljudi šta je vama pa igramo ligu prvaka nakon 12godina.nije sramota izgubit od reala,lyona,ajaxa.jučer su gosti bili bolji,imali su inicijativu,bolje su vezali,al realno mi ni nemožemo igrat drugačije nego na neke bljeskove i pustit protivniku da vodi igru..mogla je tekma otić i na drugu stranu da smo zabili prvi,da je sudac sudio penal,dobro mogo je i za njih,imali smo svoje šanse....da nam je bar repka ovak izgubila od grka,a ovi su se bar borili....trba podržat i dinamo i repku,skupit se ,glavu gore za 2 tjedna je nova tekma,ma mora se negdje otvorit,znali smo ih puknut u amsterdamu.pozdrav

  • Prva Proleterska_1 19.10.2011.

    Ja sam to znao , kad ste istrćali na teren!

  • danijel ppp 19.10.2011.

    cekajte malo i to je rjec jednoga nogometasa tjst takvoga frajera pa kad se primi jedan gol onda se tek treba igrati i igru preokrenuti . ,a kaj ovaj on je znao da je kraj zato je to tako u hr kad nogomet igra frajer koji u 2 utakmice lp nije pokazao niti n od nogometa .

Komentiraj...
Vidi sve komentare