To je to što me zanima!

Sammir konkurira za Split? Pokazuje volju i puno želje...

Lako je moguće da Sammir bude u kombinacijama već za Split, jedno od najtežih gostovanja ove sezone u HNL-u, a gotovo sigurno bit će u sastavu za Bernabeu
Vidi originalni članak

Čim se oporavi od ozljede, Sammir će trenirati s momčadi. Ne možemo si dopustiti luksuz da ispadne iz ritma treninga, rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić nakon što je suspendirao Brazilca zbog nediscipline.

Deset dana poslije Sammir se oporavio, no i dalje trenira odvojeno od ostatka momčadi.

- Individualno radimo s njim zato što ga želimo fizički podignuti na višu razinu - objasnio je Jurčić nakon jučerašnjeg treninga.

Dinamo već za dva dana, u petak, očekuje ogled sa Splitom u Parku mladeži. Na jednom od najtežih gostovanja ove sezone u HNL-u Sammir će trebati Jurčiću.

- Konkurira li za momčad? Već sam prije rekao i ne želim ponavljati. Sammir mora pokazati da želi biti dio našeg sustava i da prihvaća biti dio tog sustava - ipak je ponovio Kruno.

Pa pokazuje li Sammir sve to?

- Da, zadovoljan sam njegovim ponašanjem. Ima veliku volju i želju - tvrdi Dinamov trener.

Dakle, lako je moguće da Sammir bude u kombinacijama već za Split, a gotovo sigurno bit će u sastavu na Santiago Bernabeuu.

A protiv Real Madrida sigurno će igrati i oporavljeni Tonel.

- Posljednjih je dana trenirao odvojeno od momčadi, ali njegovo stanje sve je bolje i sigurno će biti spreman za Madrid - rekao je trener Jurčić. 

Vrsaljko: Propustit ću Real, ne želim riskirati

Prva tri kola Lige prvaka Šime Vrsaljko propustio je zbog suspenzije, a peto će propustiti zbog ozljede zadnje lože.

- Neću ništa forsirati, ne želim još pogoršati ozljedu. Jedino mi je važno potpuno se oporaviti prije nego što opet počnem igrati - rekao je ove sezone “baksuzni” Vrsaljko.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mihaninho 17.11.2011.

    sammira ima u hrvatskoj ligi puno,mogli smo imati puno bolje jeftinije sammire i jurčiće,pa i badelje,a ti torca ne baljezgaj,ak imas max tv onda bus vidio,takvi kao ti ne idu na tekme,nisi ni dalmoš vjerojatno

  • bariton 16.11.2011.

    upali su oni u probleme sa Sammiron,skupo ga plaćaju,tili bi ga prodat a nemogu ako neigra,on je štuf pa voli dikod izać a to nije po PSu....hahhaaaa od zlatnog pilića do neposlušne kokoše! drag mi je Dinamo al će ga ovo koštat,triba se uvatit drugih igrača,dat in priliku a njega se rješit,nemoš uvik zaradit

  • bekinho 16.11.2011.

    ma moralesa u igru

Komentiraj...
Vidi sve komentare