To je to što me zanima!

Sammir nije teže ozlijeđen! Na terenu za pet do šest tjedana

Došao je na pregled koljena u polikliniku na Trnju s kave na 'Cvjetnom', a iz auta je izašao nasmijan i s novom frizurom. U Dinamo su odahnuli jer su nalazi jako dobri
Vidi originalni članak

Iako je jučer plakao od bolova nakon što je igrač ukrajinskog Volyna grubo startao, Sammir je u srijedu puno bolje volje.

Došao je na pregled koljena u polikliniku na Trnju s kave na 'Cvjetnom', a iz automobila je izašao nasmijan i s novom frizurom.

I nakon pregleda je bio nasmijan jer su nalazi bili dobri. U Dinamu su odahnuti jer ozljeda ipak nije toliko ozbiljna te će pauzirati samo mjesec dana. Potvrdio je to klupski liječnik Ivica Smodek.

- Sammirov prednji križni ligament je u redu. Ozlijedio je medijalni kolateralni ligament i pauzirat će nešto više od mjesec dana. Pogledao ga je i Saša Janković koji je jedan od najvećih svjetskih stručnjaka na svijetu za koljena tako da smo mirni i optimistični.

Odahnuo je i Sammirov agent Božo Slišković.

- Svi smo se uplašili. Ipak je izgledalo strašno. Sammir cijelu noć nije mogao spavati. Vrtio se u krevetu, bolovi su bili strašno jaki. Nije tako crno kao što se činilo u prvi čas. Ligamenti nisu puknuli i Sammir će igrati uskoro - rekao je Slišković.

Osim Sammira, dobre vijesti stižu i od Beqiraja i Rukavine, koji također nisu ozbiljnije ozlijeđeni.

 - Beqiraj ima istegnuće ligamenata koje će se kroz par dana smiriti, a Rukavina ima protruziju diska i zato ga boli vrat, ali niti to nije strašno i ubrzo će to popustiti i bit će za trening - izjavio je liječnik Smodek.

Sammir: Hvala svima na podršci

Hrvatski Brazilac oglasio se prvi put nakon ozljede putem svojeg službenog Facebook profila.

"Pozdrav prijatelji, hvala Vam svima na poslanim porukama podrške i željama za brzim oporavkom. Ozljeda je dosta nezgodna ali ne kako se isprva činilo tako da će oporavak trajati 5-6 tjedana. 

Još jednom svima veliko hvala i uživajte!"

Idi na 24sata

Komentari 75

  • funky_boy 03.07.2013.

    ...ovi što lupaju minuse na komentare da dođu na stadion bila bi ih puna tribina....

  • floppy 03.07.2013.

    Za mj dana na terenu a u birtiju ovaj vikend..

  • funky_boy 03.07.2013.

    ...pregled prošao ozljede nema,to je bila fora s mora ide si on malo popit jer to treba proslavit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare