To je to što me zanima!

Sammir: Ne volim baš Bayern, u finalu navijam za Borussiju

Čim je počela Liga prvaka, rekao sam da će prvak biti Borussia. Još pamtim smijeh koji me dočekao u svlačionici, kaže Krstanović koji će u finalu navijati za Dortmund
Vidi originalni članak

Većina dinamovaca ne krije simpatije prema Bayernu, ipak je Mario Mandžukić mnogima bivši suigrač. No Sammira i Krstanovića to ne "dira", njih dvojica žestoko će navijati za Lewandowskog i društvo.

- Držat ću palčeve Borussiji - rekao je Sammir.

Neki poseban razlog?

- Pa i ne. Ne volim baš Bayern, nisu mi simpatični. A i Borussia igra lijepo - kaže Sammir.

Krstanović će također finale Lige prvaka gledati u dresu Borussije.

- Čim je počela Liga prvaka, rekao sam da će prvak biti Borussia. Već nakon prve utakmice u skupini. Još pamtim smijeh koji me dočekao u svlačionici. Svi su mi se smijali, kao, 'kakva Borussia, šta to pričaš' - kaže Krstanović.

Šteta što dobar nos nije naplatio.

- Ha, ha... Eh, da sam se kladio s njima. Kako se bližilo finale, dosta njih se prestalo smijati. Sad više nema smijeha. I dalje vjerujem da će Borussia slaviti - završio je Krstanović.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • DelPiero10_1 25.05.2013.

    Ja samo ne kužim neke ljude koji tvrde da bi svi u finalu trebali navijati za Bayern zbog toga što Mandžukić igra tamo? :O Pa kakve to veze ima? Kao da će on meni dati dio svog bonusa za osvojenu Ligu Prvaka..:D Navijaš za klub koji ti je srcu draži i to je to...

  • nijemebrige 25.05.2013.

    koga boli briga za koga on navija... ne bi da je zvijezda čije je mišljenje bitno

  • zekica 25.05.2013.

    da se ne bi desilo u budućnosti da je nekim čudom Bayern zainteresiran za njega, jer onda će davat izjave kako je Bayern najveći klub na svijetu i kako bi mu se tim transferom ispunio dječački san :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare