To je to što me zanima!

Sammir: Ne znam zašto osciliram, a volio bih znati

Brazilac je izuzetni talent, ali jako oscilira i nikako ne može zadržati pravu konstantu. Volio bih da znam zašto je tako, ali ne znam, rekao je Sammir
Vidi originalni članak

Protiv Werdera i Domžala bio je među najboljima na terenu, protiv Interblocka i Mure među najlošijima. Sammirove igre variraju toplo - hladno.
- Volio bih da znam zašto je tako, ali ne znam. Pitaju me Etto i Carlos, ali nemam odgovora - slegnuo je ramenima Sammir.
U Brazilu je bio igrač oko kojeg se sve vrtjelo.
- Tamo se puno manje trči. Svi čekaju potez, dribling. Ovdje je trka sve - kaže Sammir.
Dobio je dres s brojem 10, rezerviran za velikane. Platini, Maradona...
- Prije Pele, ha, ha. Znam da je to velika obveza. Sad moram pokazati što znam - samouvjereno i pomalo ljuto rekao je Brazilac. Sobu dijeli s Čilenacom Moralesom.
- Dobar je, ali šutljiv. Malo priča - kaže Morales za Sammira, a Brazilac mu je odgovorio...
- Kako da pričam kad ne znam španjolski? Ali Morales je čudo, pravo pojačanje - završio je Sammir.

'TANAC' DVOJI OKO PRVIH 11
Jedna je u napadačkom dijelu, druga u veznom, rekao je trener Dinama Branko Ivanković. Točnije uoči prvenstva i kvalifikacijskih utakmica za Ligu prvaka Tanac razmišlja - Chago, Vrdoljak ili Badelj na zadnjem veznom, odnosno Sammir, Suarez ili Mikić na mjestu desnog ofenzivnog. Priče oko dolaska Anasa Sharbinija razljutile su Tanca.
- Ne znam tko to plasira. Masu puta se ljudi igraju sa sudbinama igrača. Misle, Dinamo ima love, 'ajmo im uzeti nešto. Jasno kažem, odustajemo od Sharbinija. Bilo je nešto priče prije mog dolaska, no sjeli smo i odlučili da ne želimo Sharbinija - rekao je Ivanković.

CARLOS POSJETIO SINA LUCASA
Bio sam u Brazilu, išao sam vidjeti sina Lucasa, sad je napunio pet godina, rekao je 23-godišnji Carlos. Nije u braku, a prije šest mjeseci našao je novu djevojku, Brazilku Deborah.
- Upoznao sam je u Brazilu, sad bi trebala doći u Zagreb, živjeti sa mnom. U vezi smo pola godine i želio bih s njom ostati što duže - rekao je Carlos.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare