To je to što me zanima!

Sammir nije bio u prvih 11 jer se umorio u Unešiću?!

Nakon mršavog remija s Cibalijom trener Dinama je objasnio zbog čega je strijelac jedinoga gola u igru ušao tek nakon prvog poluvremena
Vidi originalni članak

Sammir je bio u konkurenciji za prvu postavu, no odlučio sam ga odmoriti jer je odigrao cijelu utakmicu protiv Zagore, objasio je trener nogometaša Dinama svoju odluku da prednost u Vinkovcima dobije Čileanac Pedro Morales.
- Trebat će nam svježi Sammir protiv Rijeke - dodao je Tanac.
Dakle, igrač kojeg su doveli kao nasljednika Luke Modrića, za kojeg su platili dva milijuna dolara, mora se dobro odmoriti između Unešića i Kantride. Ušao je u Vinkovcima i zabio jedan od najljepših golova ove sezone u HNL-u, s 25 metara u rašlje, ali ova Ivankovićeva izjava doista nema veze sa zdravom pameću. Jer ako vrijediš dva milijuna dolara, ne bi se u ogledu s trećeligašem smio umoriti toliko da ne možeš normalno odigrati protiv Cibalije... Iako je i trener Dinama svjestan da se Sammir ne može uspoređivati s Lukom Modrićem, čiji je nasljednik navodno trebao biti.
- Sammir i Modrić su dva različita svijeta - podijelio je prije nekoliko dana s novinarima svoje razmišljanje trener Dinama. Ivanković nije previše razmišljao kada su ga pitali je li bod u Vinkovcima neuspjeh:
- Da! Ne želim podcjenjivati Cibaliju, ali mi smo prvaci Hrvatske i u svakoj utakmici želimo pobjedu - rekao je Tanac i dodao:
- Igrali smo vrlo loše, bez agresivnosti, bez trke, bez entuzijazma. Nismo pokazali kvalitetu koju Dinamo mora pokazati, nismo bili dovoljno dobri za više od ovog jednog boda. Cibalia je apsolutno zasluženo osvojila bod i čestitam im na tome.
S druge strane, Stanko Mršić je debitirao na klupi Cibalije s iznenađujuće osvojenim bodom. I prvim golom koja je njegova momčad zabila nakon 700 minuta.
- Ovaj bod nam puno znači, ovo je velika nagrada mojim igračima za borbenost i zalaganje - misli Mršić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • casio 17.11.2008.

    Bolje da je priliku dobio netko od juniora koji je zabadava nego taj skupi bezveznjak. Šta im uopće ti crnci trebaju . Zagorje je puno isto toliko kvalitetnih nogometaša.

  • mirni1 17.11.2008.

    komedijaš misli da bu 20 somova eura i dalje curilo bez obzira na njegove bisere. tutlek ni ne kuži da braća traže novog trenera. baš je zabavno ovo

  • veeelo6 17.11.2008.

    MORAMO IGRATI S JEDNOM DOZOM AGRESIVNOSTI, TRKE, INTUZIJAZMA...PA DAJ VIŠE DOSADAN SI S TIM! ! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare