To je to što me zanima!

Sammir: Ostavit ću Skoku i Andrića daleko iza sebe

Dinamovi nogometaši u miru se pripremaju za derbi s Hajdukom. Brazilac Sammir je u odličnoj formi i ne skriva da 'modri' idu po pobjedu
Vidi originalni članak

Do sada nisam igrao na svojoj poziciji pa nisam mogao pokazati talent. Da sam do sada igrao na poziji koju igram danas priča bi bila drugačija. Sada igram u najboljoj formi od kada sam došao u Dinamo, pecnuo je Sammir bivšeg trenera Ivankovića koji ga je gurao na lijevog veznog. Sada ga je Vlak postavio centralno odmah iza napadača. Brazilcu to itekako odgovara što je pokazao u pripremama. Hajduka se ne boji niti ih je gledao u pripremama.
- Nisam gledao Hajduk, no čini se da nisu loši. Bilo bi lijepo vratiti im za poraz u Maksimiru. Dinamo je sada 100 posto bolji nego na jesen. Tek sada igramo kako bi Dinamo trebao igrati i ja sam na poziciji na kojoj bih trebao biti.
U klub je došao Robert Kovač, najveće ime koje je došlo u HNL.
- Drago mi je da mogu igrati u momčadi s igračem poput njega. Tu je još Calello za kojeg se vidi da je kvalitetan igrač, baš kao i Slepička i Sivonjić - hvali pojačanja Sammir. Bojite li se rasističkih ispada na Poljudu?
- Ne, niti me to ne zanima - kratak je. Sammiru će se u nedjelju suprostaviti iskusni Skoko i Andrić. Sigurno mu neće biti lako.
- Ma, ostavit ću ih daleko iza sebe - samopuzdan je Brazilac te dodaje:
- Dinamo mora biti koncetriran od prve do zadnje minute, ali meni puni Poljud nije pritisak jer sam igrao i prije pred punim tribinama. Bod bi me zadovoljio, ali idemo na pobjedu.
A u čemu je Dinamo toliko bolji od Hajduka? Na čemu temelji optimizam?
- Imamo bolji napad - rekao je fantazist 'modrih' te zastao pa nastavio:
- Imamo bolju vezu. I bolju obranu. Ma, i naš golman je bolji od njihovog.
Zagrepčani su jučer bili na zajedničkoj večeri, svojevrsnom 'team buildingu' Atmosfera je bila odlična.
- Bilo je super. Odlična atmosf i ako prenesom to na utakmicu, pobijedit ćemo - završio je Brazilac od kojeg se puno očekuje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • willcraft 20.02.2009.

    samire ,,samire kako ces se u ponedjeljak opravdavati u zagrebu jos ti neznas sto je poljud i dispet!!!!

  • z501 20.02.2009.

    ajde špaheru ne pričaj bajke

  • user_31464 20.02.2009.

    hahaha torcidaši sam se nadajte,nada umire zadnja,mal će vas modri nakantat................splitske pičke....hahaha......DINAMO,DINAMO....a ti ,thompsone,nađi drugi nadimak jer tog imena nisi vrijedan.blatiš ga....IDE LOPTA PREKO PUTA SEREM TI SE NA HAJDUKA....DINAMO svetinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare