To je to što me zanima!

Sammir otpjevao dvije himne: Spremni smo iznenaditi Brazil

"Ja sam Brazilac, ali s hrvatskom putovnicom. Pjevao sam i brazilsku himnu, ali u sebi. Uvijek ju je divno čuti. Meni je normalno što sam otpjevao hrvatsku himnu"
Vidi originalni članak

Niko Kovač uveo ga je u drugom dijelu prijateljske utakmice protiv Australije. Sammir je doživio ovacije na stadionu u Salvadoru. Hrvatska je pobijedila Australiju, a Sammir je na tribinama imao svoju navijačku skupinu. Lako ih je prepoznati. Imaju crvene majice na kojima piše Sammir. Na tribinama su i njegovi roditelji.

- Emocije su proradile. Sretan sam što sam se vratio kući. Poseban je osjećaj igrati kod kuće. Sretan sam što sam blizu obitelji - rekao je Sammir za brazilske medije.

Domaćini su na utakmici Hrvatske i Australije pustili tri himne. Brazilsku, hrvatsku i australsku. Dok je svirala hrvatska himna Sammir je držao ruku na srcu. Kad je počela brazilska, umirio se i stavio ruke iza leđa.

- Ja sam Brazilac, ali s hrvatskom putovnicom. Pjevao sam i brazilsku himnu, ali u sebi. Uvijek ju je divno čuti. Meni je normalno i to što sam otpjevao i hrvatsku himnu - dodaje Sammir.

Utakmica s Brazilom je pred vratima.

- Bit će to posebno iskustvo za mene. Pokušat ću staviti emocije po strani i napraviti sve kako bi Hrvatska pobijedila. Čim utakmica počne zaboravit ću na emocije. Dovoljno smo kvalitetni da odigramo dobro i iznenadimo Brazil - kazao je za kraj Sammir.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • jozabroz 08.06.2014.

    samire,potrudi se i pokazi svijetu,,pokazi koliko vrijedis,, tek onda ces vrijediti puuuunoooo vise,,nek je sa srecom..

  • bonecrusher 07.06.2014.

    Pustite Sammira na miru da odigra utakmicu zivota protiv Brazila, on i Eduardo nam donose osim igrackih sposobnosti i veliki publicitet kao Brazilci, i uskoro ce cijeli Brazil navijati za nas.

  • Đuro štalsky 07.06.2014.

    pokaži im što znaš....?

Komentiraj...
Vidi sve komentare