To je to što me zanima!

Sammir se sprda s nama: Evo me u čudesnom svijetu odmora

Ove zime došao je u Dinamo kao spasitelj, iza njega je u 2017. teških 729 minuta HNL-a i Sammir je jedva dočekao sjesti u avion za Brazil, a sve kako bi se napokon odmorio. Zasluženo? Odlučite sami...
Vidi originalni članak

Jedan gol, dvije asistencije i dva žuta kartona - to je učinak Sammira u Dinamu otkad se vratio u HNL ove zime. Odigrao je 729 minuta u prvenstvu, a to ga je toliko umorilo da je jedva dočekao sjesti u avion i zaputiti se na odmor u Brazil. Može si to priuštiti, u Dinamu ima godišnju gažu od oko 1,5 milijuna eura. 

Kod Ivajla Peteva je više bio na klupi i tribinama, Bugarin ga je ostavio u Zagrebu prije utakmice sa Splitom, a Sammir je taj slobodan dan iskoristio za popodnevnu čašu vina na zagrebačkoj špici.

Zadnju utakmice ove sezone za Dinamo odigrao je u finalu Kupa ušavši u igri u 60. minuti,a ostaje pitanje hoće li ikad više i zaigrati za 'modre'. Njega to sve pretjerano ne brine. Uživa na godišnjem odmoru u Brazilu i poručuje svima 'evo me u čudesnom svijetu godišnjeg odmora'. Ovaj stvarni svijet, u kojem zarađuje milijune za odmaranje, očito mu nije dovoljno čudesan. Valjda se neće puno umoriti izlazeći iz bazena...

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Spartanac 08.06.2017.

    Neka pati koga smeta ...

  • lisabon 07.06.2017.

    Dali ti ,jadni novinarcicu ides na godisnji odmor?Naravno da ides.A dali se pitas jesi li ga zasluzio? Naravno da ne.Ne razumijem smisao ovog clanka osim mrznje i blacenja Samira i Dinama.Naime covjek je na godisnjem odmoru do 21.6 kada mu pocinju pripreme,a zadnji pred kojim bi se trebao opravdavati si ti jadni novinarcicu i tebi slicni.

  • cudak 1 07.06.2017.

    ima pravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare