To je to što me zanima!

Sammir: Vaha je znao za moje izlaske, nisam nikakav pijanac

Najbolji nogometaš Dinama otvoreno je progovorio o problemima koje ima zadnjih dana. Uz ozljedu muče ga i izlasci koje mu zamjeraju mediji i navijači, ali ne i Vaha
Vidi originalni članak

S rukama u džepovima i praznog pogleda stajao je Sammir gledajući maksimirski travnjak. Nije bio, kao obično, nasmiješen i pun vica. Gledao je teren prekriven snijegom.

- Ne mogu još igrati. Muči me Ahilova tetiva i nisam spreman. Ali čim počnem igrati, bit ću bolji nego ikad prije - rekao je Sammir.

O njegovim sve češćim noćnim izlascima govori se na svakom koraku.

- Nisam pijanac! Imam društvo, prijatelje, potrebe kao i svaki mladi čovjek. Svašta se provlačilo u medijima, a ne znam kako se od svega toga obraniti - kazao je Brazilac.

Potom je zastao na trenutak, zamišljeno pogledao i onda ispalio:

- Vaha je znao za sve moje izlaske! Ako želim izaći, sve što moram učiniti jest javiti se treneru, pitati ga i neće biti problema - otkrio je Sammir beneficiju koju teško da ima bilo koji drugi igrač u svlačionici “modrih” .

Tako je bilo i nakon Karlovca, kad je Sammirov izlazak Vaha blagoslovio, a drugi igrači morali su biti u krevetu do ponoći.

- Zdravko Mamić me voli. Želi da ostanem - istaknula je Dinamova “desetka”.

Brazilac, barem tako kaže, ne žali što nije napustio Maksimir ove zime.

- Znam da Dinamo želi u Ligu prvaka. Želim i ja. Htio bih da ‘modri’ ostvare svoj san, ali dok sam ja u momčadi. Dugo sam u Dinamu i naravno da sam razmišljao o odlasku. Sretan sam što sam ostao, ali kao što sam rekao, o svemu odlučuje Zdravko, čiji sam ljubimac - zaključio je 23-godišnji Sammir.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • lovac na jelene 04.03.2011.

    niti ces ti Samire ni Dinamo u ligu prvaka!

  • Sigura_Team 03.03.2011.

    Mi smo tim iskusnih i dugogodisnjih,uspjesnih kladionicara.Nudimo parove s visokim postotokom prolaznosti...za vise informacija kontakt mail: sigura_team@net.hr Vas Sigura team.

  • Sigura Team 03.03.2011.

    Mi smo tim iskusnih i dugogodisnjih,uspjesnih kladionicara.Nudimo parove s visokim postotokom prolaznosti...za vise informacija kontakt mail: sigura_team@net.hr Vas Sigura team.

Komentiraj...
Vidi sve komentare